Aug-13: Trailer

Talpa blijkt de eerste te zijn die zogenaamde livestreams uitzend van TV-programma’s. Tot nu was dat alleen het geval voor radio-uitzendingen. De publieke omroep heeft met uitzending gemist een mooi alternatief, waardoor een PC met ADSL een soort grote video recorder is. Niet dat je iets hoef op te nemen, maar het afspelen kan op elk moment en doorspoelen dus ook. En er valt nogal wat door te spoelen. Bij Talpa lukte dat helaas niet, maar je kan niet alles hebben.

De overige commerciele omroepen laten het op het Internet afweten. Het enige dat je kunt bekijken zijn zogenaamde ‘trailers’. Lekkermakertjes van enkele minuten. Zonder trailer hoor je er niet echt bij.

Bekijk dus ook hier even de laatste trailer.

Geplaatst op 2005-08-13, in RTV-matig. Markeer de permalink als favoriet. 27 reacties.

 1. Ik weet het niet hoor: We hebben al 50 kanalen op t.v. om naar te kijken, moet je dat dan ook op internet allemaal nog weer zien?

 2. Ik heb dan ook de kabel opgezegd en doe dat wel. Met het o.a. Journaal, Klokhuis, Nova gaat dat heel lekker. Zo hoef ik niet te wachten tot 22:30 maar kan ik de Nova starten als het mij uitkomt. Daarna kan ik al dat gezeur van mensen als Saskia Dekkers doorspoelen. Dus met 10 minuten heb ik Nova bekeken. Lekker handig.
  Met kranten is hetzelfde ook mogelijk dus ik vind het niet vreemd als dat ook voor TV zo gaat. Livestreams hebben nog steeds het nadeel dat je moet wachten tot een leuk programma begint. Voordeel van een livestream is wel dat je alles te zien krijgt. Zo worden bij Uitzendig gemist geen buitenlandse TV-series uitgezonden die wel op Nederland 1, 2 of 3 te zien zijn. Zelf ben ik daar niet zo rouwig om, maar een keertje “Grace under Fire” kijken lijkt me inmiddels wel weer eens wat anders.

 3. Prachtige trailer. Je kunt er uren naar kijken. 8) of je kijkt gewoon tv via internet.
  Zie voor je zelf

 4. Comm: bedankt voor je link.

 5. Ik heb een 2e TV erbij gekocht, ik weet niet meer waar ik al die kanalen kwijt moet!
  Maar ik ga weer kijken, anders zieknix.
  Liefs!

 6. Je moet toch wat, terwijl je je oefeningen doet.

 7. Hexpress kijkt alleen journaal op t.v. Gewoon NL1 om 20:00 uur. Verder moet zij zich wel heel erg vervelen wil ze t.v. gaan kijken. (natuurlijk staat hij wel de hele avond aan)
  Talpa heeft ze nog niet gevonden binnen het enorme aanbod aan zenders, maar op weblog land is al te lezen dat niemand echt erg enthousiast is.
  Hexpress zal er eens een poging aan wagen.

 8. Ik heb een 10 minuten kopspijkers met voetbal gezien. Lijkt me geen handige combinatie. Maar ka ik ben in het geheel geen voetbalkijkert. Dan is die trailer interessanter. 8)

 9. Joh ik heb daar toch allemaal geen tijd voor in mijn vakantie laat staan als ik zo weer aan het werk ben :)

 10. Volgens mij is die trailer verkeerd gemonteerd. Hij wordt zo van achteren naar voren afgespeeld.

 11. @F’slag: Is opgelost.

 12. Gisteren voor t eerst Talpa gekeken. Nou.

 13. Ik trapte erin, die trailer. Jij bent me er eentje hoor!

 14. Vandaag nog geen Talpa gekeken.

 15. Eerder 2 seconde gekeken. Waren weer hetzelfde huis aan het mollen. Ik hou niet van huizenmollers.
  Nu weer 2 seconde gekeken. Gordon ging een bedje mollen omdat ie geen geld heeft voor een hotel. Ook niet echt interessant.
  Eerst zelf nog maar even de tuin mollen. Daar lopen tekort mollen rond waardoor het onkruid blijft doorgroeien. De buren maken zich inmiddels zorgen. Ik maak me zorgen om de buren die zich zorgen maken.

 16. Wat een mega Kutzooi daar zeg. Bij Talpa.
  Ik lees jullie stukken en kijk en wat denk je: Die DE MOl is NU al aan het herhalen!!!
  Weg met TALPA!!
  Uitroken en wegzwezen!
  bah!
  Tante Ada
  *blij dat ze geen TALPA lid is*

 17. Ach met een beetje goede gebruikersbeschrijving is alles door te speolen

 18. Meid, Marijke, bedankt!
  Alleen dat programma van NSE is te pruimen.
  verder weinig fruit gezien…..
  Liefs,
  Tante

 19. Heeft ge nog andere trailers op voorraad?

 20. Ik begrijp de hint dat er vers logje moet komen. Is inmiddels geplaatst. :)

 21. Ik vind het ideaal dat ‘uitzending gemist’ principe, over de trailers ben ik wat minder enthousiast, zie liever complete combi’s

 22. @Pauline: Idem. Tussen 18 en 20 uur schuif ik een bak voer naar binnen. Daar neem ik m’n gemak voor en duurt 10 tot 15 minuten. In de tussentijd kijk ik lekker naar Nova, Netwerk en TweeVandaag dat met mijn doorspoelgedrag bij elkaar net zo lang duurt. Dat ik mijn eten deels doorspoel met wijn of bier is gewoon toeval. :)

 23. Het zes uur journaal en twee vandaag kijk ik altijd in real time, met bord op schoot en een bidon water ernaast ;)

 24. Bij heel warm weer neem ik trouwens water mee in zo’n halfliter flesje van cola of dergelijke. Die bewaar ik in m’n fietstas, waardoor het water minder warm wordt. Ik drink nooit fietsendevort omdat ik geen haast heb. Zoek dan ook meestal een bankje in een leuk park uit en lurk hem daar op m’n gemak leeg. Ik snap dan nooit waar dat pak chocoladebiskwie vandaan komt, dus die maak ik dan ook meteen maar even op. Op mijn huidige fiets zaten 2 bidonhouders, 1 heb ik er af gesloopt en de ander is altijd leeg.

 25. Waarom sloop je die er dan ook niet af?
  Ik heb zelf meestal een flesje aqua plus ofzo (met een bidondop, vind ik stoer) maar dan gevuld met gewoon leidingwater, al dan niet uit de koelkast.

 26. Die ander zat niet in de weg :?

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: