Apr-23: Erwin Kroll verzoeken

Ik heb geen zonnebril en vertik het om m’n ramen te lappen, en toch ging het nog weer mis. Vandaag besloot ik m’n ketting te smeren. Dat ding piepte al een paar dagen. Al tijdens het smeren begon de regen. Ik heb nog wel 1 km gefietst om de olie een beetje in de ketting te trappen, maar daarna ging ie de boet in. Wat zijn die Kroll en Hondt toch snel verzocht. Het wordt tijd voor een nieuwe weergodenverkiezing. :-)

Geplaatst op 2006-04-23, in Klimatig en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. 9 reacties.

 1. Wij waren gelukkig wat vroeg vandaag en hebben nog een 32 km. kunnen fietsen voordat het koud werd. En gelukkig voor de regen weer thuis.
  Stelletje apen zijn het, die van het weer. :?

 2. Ik had me verheugd op een weekend tuin en bloembakken aankleden, maar het werd meer een kwestie van mezelf goed dik inpakken en dat werkt niet zo handig. Gisteren kwam ’s middags nog even de zon erdoor (en toen was het met het zonnetje op de rug gelijk echt warm) maar vandaag bleef het grauw, grijs en zeer vochtig (geen echte regen maar de luchtvochtigheid was zo hoog dat je het idee had toch nat te worden)

 3. Ik geloof die lui al jaren niet meer!

 4. ooooooooh heerlijk, een huiltopic! ja, hier ook een zielepiet, wou ernstig buiten de tuin geweldig in orde maken, vlonder schoonspuiten ed…
  met het laatste begon ik vandaag, enig idee hoe het aanvoelt om kleddernat buiten te lopen bij die noordhollandse kou van vandaag? ;)
  slaap lekker mensen!

 5. Gouden weerregel, vroeger al op school geleerd….
  April doet wat ie wil…..

 6. Toch probeer ik altijd eerst de schuld bij mezelf te zoeken. Ik had gewoon m’n ketting moeten smeren na terugkomst. Dan hadden we allemaal van heerlijk weer kunnen genieten, en die paar kilometer extra piepen is zo erg niet. :)

 7. Ja het was een drama, zit nu achter de PC met uitzicht op een stralende zon :(

 8. @AmHg: Dat is dan weer mijn voordeel, ik heb vandaag ook vrij. :)
  Heb heb er meteen nog maar een schepje bovenop gedaan, door m’n haar flink zomers te laten snoeien. Morgen lap ik waarschijnlijk de ramen en dan hebben we alle ellende in 1x gehad.

 9. Ik heb op mijn werk hele discussies gehad over het weer van afgelopen weekend. Het was werkelijk bloedheet. Die weersvoorspelling klopte precies.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: