Jun-02: Heen en Weer

In mijn vorige logje heb ik m’n best gedaan om een redelijk rapport te maken tussen de oude en nieuwe versie van web-log. Dat kon ik doen omdat 1 van mijn web-logs reeds verhuisd was. Maar dat kan ik nu niet meer omdat ie weer terugverhuisd is. Ik vraag me af waar ik deze bevoorrechte positie aan te danken heb. Velen hebben gesmeekt richting verhuisteam om hen vooral niet te verhuizen. Daarna zijn er nog flink wat geweest die aangaven graag terug te verhuizen. Maar op al deze wensen kwam steeds een Verdonk-afwijzing: "Iedereen wordt verhuisd!" Nu mijn andere log terugverhuisd is hou ik hem een beetje geheim, noem het onderduiken. Want stel je voor dat het een foutje betreft en ie weer gaat als ie verraden wordt. Ben dus nu weer blij dat ie duidelijk is, dat de poll weer normaal werkt en de smileys en ook de reaxi’s weer prettig gescheiden zijn. (Ik heb trouwens geen terugverhuismail ontvangen.)

Geplaatst op 2006-06-02, in Webmatig. Markeer de permalink als favoriet. 32 reacties.

 1. Terugverhuisd??? *denk hier verbaasde smiley*
  Ze hebben zeker je log van 1 juni gelezen.

 2. hoe kan dit nou zeg! haha :D

 3. ik zeg niks… maar ben wel jaloers! 8)

 4. Zal wel weer een dns error zijn, gebeurde ook enkele dagen nadat de eerste (120) loggers waren verhuisd. Helaas voor je, zullen ze je log toch wel weer verhuizen naar de nieuwe omgeving, als die problemen zijn opgelost.

 5. @Mark: Klopt, ik had al een vaag vermoeden, maar vond het leuk om er op deze manier over te loggen. Ik kreeg de oude situatie terug van voor de verhuizing. Dus ook het logje wat ik daarna gemaakt had was pleite. Inmiddels is dat web-log weer heenverhuisd, mijn onderduiken heeft dus niets geholpen.
  Maar zoals altijd heeft ook dit nadeel een voordeel, zo kan ik weer nagaan wat de verschillen zijn tussen de oude en de nieuwe versie van web-log.

 6. Tenzij je meer dan twee web-logs hebt is die andere weer weer terugverhuisd.

 7. Ook mijn logs zijn verdwenen en ze hebben me weer terug verhuisd, lekker zootje ongeregeld.

 8. Jawel heb ik net de hoofdfoto (kop is meer iets voor dombo’s die bij Ilse werken) aangepast en hup is de oude versie weer terugverhuisd. Gaat lekker zo. Op de oneven uren de oude versie en op de even uren de nieuwe. Het is maar even dat je het weet, mij is het inmiddels om het even.

 9. @Erik: Jouw verhuisde log doet bij mij normaal. Ik wordt alleen gek van die webstat4u-teller. Die drukt steeds een popup door mijn popupblokkeerder. Kan je die teller niet vervangen door Onestat, die is niet zo irritant.

 10. Je moet de mensen toch eens uitleggen hoe jij dat flinkt. Dat wullen anderen ook wel, denk ik zo.
  Ik hoop dat dit dan blijvend is. :D

 11. Mazzelaar ! Ik had ook 2 …. logs, en de 2e is dus geblokkeerd, kan er niet meer opkomen…. Ik heb wel een mail van de helpdesk gehad, maar de voorgestelde browser instelling , Cookies accepteren en de beveiliging lager zetten , had geen resultaat….

 12. @Brownie: Die ‘mazzel’ valt wel mee. Als zo’n log weer in de oude versie is, dan valt daar niet op te reageren.

 13. Je bent niet de enige die het heen en weer heeft.
  In mijn feedreader is alles wat tijdelijk op de oude server staat rood, en na een tijdje weer gewoon, en dan weer rood. Er wordt flink geknoeid vanavond.

 14. @Nanos: De web-log van Zijookweer is ookweer terug. Misschien hebben ze een aanval van het heenenweer-virus gekregen. Ik ken wel mensen die vaak zeggen: “krijg ’t heen en weer.” Dat lijkt me heel vervelend. 8)

 15. Zou Verdonk hier de hand in hebben??
  Mischien is hij zij wel underkuffer aan de slag bij Ilse om ondergedoken en niet geregistreerde loggers op te sporen voor de deportatie 8) en zijn die gevonden dan alles maar weer terug draaien want zo gaat dat hé.. :P
  Altijd alles terug draaien maar dan wel zo draaien dat er geen touw meer aan vast te knopen is..ik ga hier eens even over nadenken hoor 8)

 16. @Maan: Het is niet handig om ergens een touw aan vast te knopen en vervolgens te draaien. :)

 17. Ik heb ook nooit gezegd dat ik handig ben..alleen goed in draaien..dat weer wel natuurlijk :P euhh ja dit lijkt verdacht veel op een actie van webstreepjelog 8) dus ik denk dat het tijd gaat worden om maar weer onder te duiken :D
  Snap ik dit nog?
  Daar ga ik eens even over nadenken in m’n tuinstoel die niet kan draaien :P

 18. Sommige mensen hebben ook altijd mazzel zeg :P

 19. :) :D :P IK WIL OOK TERUG :) :D :P

 20. Relaxed!! Geniet er maar van zou ik zeggen! Ik ben jaloers!!
  Groetjes, Kimm

 21. @Xiwel, zo beter??

 22. @Erik: Magnifiquiquicão :)

 23. Geloof dat ik hier wat mis..
  Vanmorgen zag het hier toch anders uit?
  Jee zeg..Joris is echt niet je vriend he ;-)

 24. .
  .
  @Maan: Dat mag je zeggen. Ik wacht al een uur of 3 op het mailtje dat ie verhuisd is en ik ‘m kan activeren.
  Voor alle regaeerders (m/v/j/m) graag op de eerste en tweede regel alleen een punt zetten. Op die manier wordt duidelijker welke reaxi bij wie hoort.

 25. punt
  punt
  Dit is een reactie van Maan.
  Gefeliciteerd hoor..en nog veel plezier in je nieuwe omgeving…klein hahatje

 26. Ze zijn een beetje aan het stunten met de verhuizingen.
  ;)

 27. .
  .
  Ben je nu weer met alles over?
  Dat zou de enige manier zijn om zelfs mij op de kast te krijgen: Nu ik alles zo’n beetje op orde heb me weer terugverhuizen, hahaha ssstttt

 28. @Pauline: Zo’n terugverhuizing valt best mee. :)
  Je krijgt dan een situatie terug van een week eerder, waarbij reageren onmogelijk is. Waarschijnlijk wat geknoei met servers, of als er iemand verkeerd is overgezet. Misschien moeten ze dan weer een hele groep terugzetten om er uit te komen. Lijkt wat op zo’n monnikkenpas, 2 vooruit 1 achteruit.

 29. .
  Sorry puntje vergeten.
  (Ik kan heel goed dingen bedenken en ben ook meestal de eerste die zich er niet meer aan houdt.)

 30. Je zou er toch een punthoofd van krijgen? Moet ik die puntjes nou eigenlijk nog plaatsen en waarvoor? Is het dan optisch gezien duidelijker of zeg ik dit nu wel heel krom?
  Ik heb nog ergens een logje dat offline stond toen ie verhuisd werd. Kreeg er geen mail van trouwens maar kon niet meer inloggen op de oude beheer omdat de log verhuisd was. Oké dan, daar inloggen. Jammer fout. Excuses, fout opgetreden blablabla en het ding lijkt van de aardbodem verdwenen. Ach, bespaart me weer een hoop werk.

 31. @Kim: Ik vergeet zelf ook steeds die puntjes. Het zorgt voor een duidelijkere overgang tussen de reactie. Maar ik heb ook de lijn onder de reageur geplaatst en dat helpt ook. Inmiddels begin ik er ook aan te wennen dat de naam van de reageerder/ster onder de reaxi staat. In de oude versie stond die naam er boven.
  Ik denk inderdaad dat je dat offline logje kwijt bent. Anders zou die in de nieuwe lijst moeten komen bij “toon alle berichten”.

 32. .
  .
  Dan maar….
  Nou weet je, het is erger. Ik had een nieuw wachtwoord aangevraagd, gekregen ook nog, maar daarmee kom ik slechts op de oude beheerpagina waar ik de melding krijg dat ik op de nieuwe moet zijn. Ga ik daar naartoe dan krijg ik een error. Dus ach, laat maar waaien, ik heb nog 2 web-logs hier.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: