Mei-16: Zorgvrij

Ik ontving gisteren het naaststaande briefje van m’n bank. Het onderwerp was uiterst duidelijk: ‘Geen reden tot zorg’.

Binnenkort zal ik m’n zorgverzekeraar inlichten dat ze mijn zorgverkering kunnen beëindigen.

 

Advertentie

Geplaatst op 2007-05-16, in Overmatig en getagd als , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 14 reacties.

 1. hahahaha , zo had ik hem nog niet gezien…..

 2. Hilarisch; ‘k heb overigens nog geen briefje mogen ontvangen, ben je VIP bij deze bank?

 3. ben er gelukkig geen klant… vroeger gewerkt dus ik ken deze club helaas…

 4. @Allen: Ik heb er een VvE-bestuursrekening lopen die kostenloos is en rente geeft. Voor die tijd was die rekening bij de Rabo (terecht het esperantowoord voor Roven), die flink wat kosten voor hetzelfde vroeg. Ik heb trouwens ook ervaring met Fortis (zet ik binnenkort aan dijk), ING (heb ik eerder aan de dijk gezet), SNS (valt wel mee) en Postbank (is eigenlijk geen bank) en vind dan de ABN er nog het beste van af komen. Voordeel is dat ik op 500 meter van een hoofdvestiging zit. :-)

 5. Net MP Colijn in 1940? “Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u!”

 6. @Franseslag: Of Balkenende in 2007: ‘Wij gaan de eerste 100 dagen de beest uithangen.’

 7. Rare bank. Als er niks is, dan hoef je de mensen toch ook geen briefje te sturen.

 8. @Vedat: Dat doet tegenwoordig elk bedrijf. Dwz als een bedrijf in het nieuws komt en men de indruk heeft dat de klanten zich zorgen kunnen maken, dan wordt zoiets ondernomen als klantenbinding. Van Fortis heb ik zoiets een paar jaar terug gehad en als de KPN doorgaat met haar VOIP-gestuntel dan kunnen die klanten ook zo’n nietszeggende standaardbrief verwachten. (Mogelijk hebben ze die al verstuurd.)

 9. Nu hoeft ING alleen nog maar te fuseren met een grote zorgverzekeraar (AGIS, MENZIS, ACHMEA, CZ etc) en we hebben helemaal niets meer te vertellen.
  Ik overweeg de Postbank nu ook op te zeggen en naar de SNS bank over te stappen. Die heeft nog enige sociale signatuur (want afkomstig van de FNV) alhoewel ook dat…….ach laat ook maar….. wat schreef Marx ook al weer over de dreigende expansie van het grootkapitaal en de daaropvolgende arbeidersrevolutie? Is nog niet eens ZO ouderwets.

 10. Helaas, een zorgverzekering is wettelijk verplicht. Daarom is Fortis als bank/verzekeraar ongetwijfeld ook zo in ABN/Amro geïnteresseerd.

 11. Hier wel reden tot zorg; in mijn ouwe sok zit een gat.;-)

 12. Hoe kan ABN Amro nou zeggen dat er geen reden is tot zorg? Niemand weet hoe het verder gaat met die bank! Nou ja, voor de rekeninghouders zal het allemaal wel loslopen, maar de medewerkers mogen zich wel degelijk zorgen maken. Ik neem aan dat zij niet zo’n briefje hebben gekregen.

 13. @Christiaan: Dat proces heeft zich ook al eens voltrokken toen de Amsterdamse met de Rotterdams Bank fuseerde en de ABN en de Amro. In Fortis zijn ook veel banken opgeslokt waaronder Credit Lyonnais Nederland. Reaal heeft de SNS, ASN en Nutsbank en nog wat anndere bank samengevoegd. Rabo was eerder de Raiffaise en de Boerenleenbank. En telkens zullen er mensen ontslagen zijn.
  Ik denk idd dat je de rekeninghouder (dus de klant) voorop moet stellen. Als die niet tevreden zijn, dan gaan ze weg en is er helemaal geen werk meer.

 14. Het lot van ABN AMRO is mij een voortdurende zorg.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: