Sep-03: Fraai Trekhoekie

Waar ik de ‘promotiebalk‘ akelig lelijk vond, vind ik het vandaag verschijnende rechterbovenhoekige ‘trekhoekie’ uiterst smaakvol. En dat gaat ook zomaar zonder aankondiging en zonder 100 loggers die hiervoor gekozen hebben.

Dit grappige dingetje sluit keurig aan op m’n achtergrondje en past netjes naast m’n log. Helaas zien bezoekers met een SVGA-scherm niets en ook Opera- en FireFox-met-ABP-gebruikers blijven verstoken van deze gadget.

Als je er met de muispijl in de buurt komt, trekt het oor een deel van mijn achtergrondje weg en verschijnt er een advertentie. Dat gebeurt al als je met de muis hooggenoeg richting scrollbalk gaat. Als je dit niet wilt, dan kan je gewoon het scrollwieltje gebruiken. Dan blijft het hoekje dicht, maar zul je ook nooit zien wat erachter zit.

Het trekhoekie kan ik eenvoudig verstoppen door mijn log schermvullend te maken, maar daar vind ik hem toch echt te mooi voor. Dommerts die maandelijks een bedrag aan Web-log doneren krijgen dit ezelsoor niet naast hun log, maar kunnen hem wel bij mij bekijken.

Geplaatst op 2007-09-03, in Webmatig. Markeer de permalink als favoriet. 11 reacties.

 1. He wat jammer dat ik geen PC heb (wel een PC maar een Mac bdoel ik ;-)) Een kameel (toch…….?) die om de hoek van een velletje ezelsoor komt kijken lijkt me wel eersteklas webreclamehumor à la ‘kunnen varkens vliegen’ :-)
  Hmmmm, een proxy error houdt mijn reactie tegen…..? ignore.. abort.. retry…? retry… ;-)
  i..a..r…
  nog een keer retry… ;-)

 2. Ai, ik heb geloof ik een beetje te hard getrokken, want je voorpagina ligt nu in tweeën. Sorry!

 3. Ik moest zo lachen om jouw opmerking bij overweblog. Bedankt! Kun jij niet bij die club gaan werken? Wordt het er een stuk leuker op.;-)

 4. Xiooknix. Zal wel aan Safari liggen, ben ik bang. :-)

 5. Ik zie werkelijk niks, Xiwel. Zal ik zeker ook zo’n scherm hebben als jij noemt. Of…

 6. @Dolby t/m Vedat: M´n hele logje de vernieling ingeholpen door het web-log-team. Het ezelsoor was per abuis op websites gezet en is weer weggehaald. Jullie moeten het nu doen met mijn schermschotje in het logje.

 7. Trouwens…………de titel van je log valt mij nu ook pas op !
  hahahaha…………

 8. @Ellen: En meteen al weer nummer 1 (en nummer laastst) in Google. :-)

 9. Maar jij hebt niet de lelijke promobalk. Daar dok je toch ook voor? Ik heb het ezelsoortje ook even ghad en vond het wel cute. Nu is het weer weg, niets aan te doen ;-)

 10. @SCM: Die promobalk had ik in 5 minuten weg door een scriptje. Daardoor staat mijn kopfoto voor die balk en niet eronder.
  Ik heb heb alleen weggescript voor Internet Explorer. Dus als het Web-logteam met hun FireFox (ICT’ers zweren daarbij) langskomen zien ze nog gewoon die balk. (Een echte surfkundige gebruikt natuurlijk Opera of FireFox met de ABP-optie, die laat geen enkele balk zien.)
  Er zijn wat redenen voor, zo heb ik geen creditcard en geen GSM en ging het betalen me meer tijd kosten dan dat scriptje maken.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s