Oct-01: Fiets-Activiteit

De komende dagen ben ik flink bezig met wat fietswerk. Een daarvan is een Raadsinformatieavond o.a. rond het verkeers- en vervoersplan van Heerhugowaard. De regionale fiets-site heb ik inmiddels aardig op orde voor die gemeente. Nu alleen nog ‘even’ de knelpuntenlijst doorfietsen en de standspullen ophalen en uitzoeken.

Ik kwam ook een bericht bij de gemeente Alkmaar tegen over een fiets-enquête. Fietsers die er bekend zijn kunnen een oordeel geven over de veiligheid- en wachttijd-ervaringen bij kruisingen. Het nam mij maar enkele minuten en ik mistte een paar belangrijke kruisingen. Dat zal te maken hebben met de reconstructieplannen die daar (bijna) gestart zijn. Morgen ga ik naar een inloopavond over zo’n kruising die er niet tussen staat.

Je kan zo bij die enquête komen door op dezelfde link hierboven te klikken.

Geplaatst op 2007-10-01, in Fietsen. Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Wat mij betreft mogen ze hier in de gemeente ook wel zo’n enquete houden….

  2. @Leukerd: Ik weet niet zo goed waar jouw ‘hier’ is. :-)
    Je kan altijd nog gebruik maken de ‘Mijn Slechtste Fietspadactie’ van de Fietsersbond. Zelf heb ik daar wat moeite mee omdat er nogal wat ‘verkeerde’ meldingen worden gemaakt. Mensen schijnen niet te weten wat de juiste naam van een weg of een pad is en weten vaak niet eens in welke gemeente iets ligt. Die meldingen worden rücksigtlos naar de betreffende gemeente doorgestuurd en dat kan wel eens wat gezeur geven. Anders is het misschien nog beter om een locale Fietsersbondafdeling een mailtje te sturen.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: