Apr-02: Nix April

De afgelopen dagen had ik het nog al druk en heb dit log wat laten verslonzen. Die klok in het vorige logje was daar al een voorbeeld van. (Ik heb daar zeker 15 minuten voor moeten Painten.) Er zijn zat dingen waar ik over wil loggen, maar dat neemt me op dit moment teveel tijd.

De afgelopen dag was daar ook een voorbeeld van. Ik had iets bedacht waardoor bezoekers het idee moesten krijgen dat dit log door TypePad uit de lucht was gehaald. Ik bedacht dus dit. Dat ding sprong tussen 12 en 18 uur automatisch voor mijn weblog. Voordeel: geen reaxi’s waarop ik doorgaans terugreageer.

Alleen Quidam viel het op. Niet dat ie er in tuinde en kwaad werd richting Web-log of TypePad.

Het idee was ingegeven door een vergelijkbare pagina die je ziet als je op spam.web-log.nl klikt. Spam heeft zeker iets gedaan waar Web-log hem al een half jaartje voor straft. Dat blokkeren is meer web-loggers overkomen, maar de kans is groot dat de gemiddelde bezoeker er nooit mee in aanraking is gekomen en deze ‘grap’ dus niet herkende.

Om het nog een beetje op te leuken werden doorklikkers naar een 1 april cartoon van Toos en Henk geleid. De kans is echter zeer klein dat iemand doorgeklikt heeft. Kortom een flutgrap. En daar geef ik mooi de griep de schuld van.

Geplaatst op 2008-04-02, in Webmatig. Markeer de permalink als favoriet. 11 reacties.

 1. Hahaha… maar eh Spamlog ligt er inderdaad lang uit… en dat alleen vanwege dat hij de 77 pixelbalk weg haalde en overal een alternatief aanbood… en openlijk de strijd aanging met Ilse…

 2. Voor iemand die zijn weblog laat verslonzen, ben je anders aardig met je weblog bezig geweest! Er zijn duizenden weblogs waar met gemak een maand of langer helemaal niks gebeurt…

 3. De “iets”-link ligt er ook al uit, geloof ik. Ik kreeg een melding “Bad Gateway” of zoiets…
  Ja, als je Web-Log zó aan z’n oorspronkelijke belofte probeert te houden (blijvend gratis en zonder reclame), dan kom je ze aan de portemonnee en dat doet pijn.

 4. Maar de klok is fantastisch! :)

 5. Dat was nou net de reden dat veel mensen naar punt overstapte… Loze beloften.

 6. Er bestaat nog een hele digitale wereld waar ik niet in leef, zie ik.

 7. @Niklas: Die ‘ietslink’ doet het weer. Schijnbaar was het web-archief nogal flink overbelast. Je moet nog erg lang wachten eer er iets komt.

 8. @Me!: Ik heb ook wel eens bij Punt en WordPress het e.e.a. uitgeprobeerd. Vooralsnog heb ik geen reden om over te stappen. De software van WL doet het een stuk beter dan een kwartaal eerder. Dat trage reageren hebben ze opgelost en vind ik een hele vooruitgang. Aan de andere kant blijven ze knullig rommelen, ik begreep dat ze weer met het trekhoekie bezig zijn.

 9. dat trekhoekje is er 2 keer per maand of zo…

 10. Lees net het volgende: Door een fout staat het ezelsoor op dit moment live op de weblogs. Dit is echter nog niet de bedoeling. T.z.t. komt dit er wel en dan uiteraard met een mededeling van te voren. Nu kon dat niet want het was niet gepland.
  Het ezelsoor zal voor nu z.s.m. van de weblogs worden verwijderd.

 11. Ik heb het ook een tijdlang aardig druk gehad en er dus niets van gemerkt dat de boel hier verslonsde, zelfs de 1 april grap helemaal gemist.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s