Mei-14: Onhandig Verzoek

Het bovenstaande verzoek heeft maar een paar dagen in de etalage van het thee- en chocolade-winkeltje gestaan. Niet vreemd, want ik wilde mijn stalen ros al in de winkel bij de kassa parkeren om aldaar een doos bonbons af te rekenen. :-)

Advertentie

Geplaatst op 2009-05-14, in Alkmaar, Shopmatig en getagd als , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 10 reacties.

 1. Het verkeersbord slaat alleen op rijders. Niet op parkeerders.
  p.s Je was net twee minuten te vroeg op mijn log.

 2. Hihihi…
  De bedoeling is wel sympatiek, als alleen mensen die in dat winkeltje moeten zijn hun fiets daar tegen de etalage zetten, blijft de etalage redelijk zichtbaar :-)

 3. Met een gezellig vriendelijk plaatje oogt het verzoek veel vriendelijker

 4. Ach ja… Ze zullen zich wel genoeg geërgerd hebben.

 5. Weet je ook waarom ze dat verzoek weer weggehaald hebben?

 6. @Me! en Vedat: Ik loop regelmatig langs dit winkeltje en vind dat het met het ‘voor het raam stallen’ erg meevalt. Dat ondanks dat er een apaotheek naast zit, waar altijd veel fietsen staan.
  Nou is dat al jaren zo en ik denk niet dat dat de reden voor dit bordje was. Die komt wellicht van de overkant. Daar is een nieuw restaurant, dat behoorlijk populair is. Helaas heeft dat restaurant weinig moeite gedaan om de bezoekers op de fiets te faciliteren. Een aantal van de bezoekenden zetten dan ook de fiets aan de overzijde voor dit winkeltje. Maar dan nog was dat niet overdreven veel.
  Het bordje is nmm dus terecht weggehaald.

 7. Pfff, wat een taalblunder: ‘u medewerking’.
  Ik begrijp nu overigens goed waarom je vaak fietst… al die bonbons.

 8. @Dolby: Vergeet ook niet de missende punt

 9. Het is niet leuk om fietsen tegen je winkel aan te hebben. Maar de vraag is of er fietsenrekken zijn, waar je fiets kunt stallen.

 10. @Marcel: Halverwege de reaxi’s heb ik aangegeven dat het waarschijnlijk met de nieuwe overburen te maken heeft. En misschien hebben ze daar een gesprek mee gehad, zodat het A4-tje binnen enkele dagen is weggehaald.
  Maar zelf is dit zaakje ook niet fris. Aan de zuidkant hebben ze een klein leuk terrasje voor de theeleuten. Mensen die daar gaan zitten zetten vaak hun fiets tegen een laag plantsoenhekje. Wat mij betreft mag daar ook wel eens wat van gezegd worden. Want ja, er staan binnen 25 meter een set goede tulprekken. De apotheek heeft 2 fietshekjes. En ik zie vrijwel nooit iets tegen de etalage staan. Alles wat er geparkeerd wordt staat op de standaard.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: