Jan-31: Holleedertjes

De brommerbranche is laaiend enthousiast over de toegenomen omzet in de afgelopen paar jaar. Het gaat dan vooral om de scootertjes, die ook hier in de stad te vinden zijn. Niet dat je er hier zo veel aan hebt, ze mogen hier niet in de voetgangers- en fietsgebieden gebruikt worden. Zelfs de helmloze versie niet.

Als verkoopreden wordt de recessie genoemd. En dat is natuurlijk onzin. Het heeft gewoon alles te maken met een doordachte reclamecampagne. Een zekere Willem H liet keer op keer in Journaals en actualiteiten-programma’s zien hoe wendbaar en crimineel hip deze dingen zijn. En na die tijd is de verkoop van deze ‘Holleedertjes’ enorm gestegen.

 

Ook onder crimineeltjes in de dop.

Kijk maar eens waar zo’n opgeschoten Culemborger mee door de straat loopt. Willem H is dus duidelijk een rolmodel.

Toch had het erger gekund. Ik moet er niet aan denken dat hij steeds op TV was gekomen in een Hummer-cabrio. Dan hadden we pas echt een file- en parkeerprobleem gehad.

Geplaatst op 2010-01-31, in Overmatig en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. 9 reacties.

 1. Doe mij deze maar.

 2. Toch had hij beter de fiets kunnen nemen…

 3. @Me!: Daar ben ik het helemaal mee eens. Maar fietsen (ook de electrieke) verkopen hoedanook een stuk beter dan die scootertjes, die hebben geen reclame nodig.

 4. @Stro: Je mag ‘m hebben. Ik hoef ‘m niet. :-)

 5. Is het erg totalitair gedacht van mij dat ik vind dat bepaalde auto’s aan politiemensen gewoon automatisch het recht geven deze willekeurig aan te houden en volkomen binnenste buiten te keren?
  Ik denk hierbij inderdaad aan de Hummer, elk Mercedes coupé model (zeker in geval van crème bekleding) en vooral ook die witte BMW X5 coupémodellen.

 6. @Laurent: Valt wel mee. Zelf ben ik ook voor het preventief ruimen van scootertjes aangezien een groot deel door foute mensen gebruikt wordt. :-)

 7. Beter Echt Leder dan Holleeder…

 8. Ik vaar al sinds 1980 een scooter maar een 125 cc. Voor in de stad ideaal hoor. Je komt overal door en je bent een stuk sneller als met de auto.
  LOve Joanna

 9. @Joanna: Sinds er versnellingen op fietsen zitten, zijn die in Helvetia ook goed te gebruiken. (En het spaart kosten en tijd voor een sportschool uit. :-)

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: