Dec-19: Vakantiegegokt 2010-6

In de afgelopen week kon er gegokt worden op mijn zwerfresultaat na m’n 11de fietsvakantiedag op 19 september j.l. Vanuit Lindkirchen fietste naar Regensburg, maar was daar rond 14:41 uur.

De vraag was fietste ik verder en zo ja waarheen, of bleef ik in Regensburg? En met die vraag zat ik destijds ook in Regensburg. Daarbij kwam dat ik al eens in Regensburg had overnacht en het weer te mooi was om er zo’n korte fietsdag van te maken. Ik fietste dus verder. Niet richting Amberg, Passau of Kehlheim. Die kanten was ik al eens opgefietst. Ik koos ervoor om deze keer de Regen-rivier te volgen. Onderweg viel het me wat tegen met de touristerigheid. Erg mooi fietsen, maar weinig slaapplaatsen. Toen ik net voor zessen wat hotelletjes in Regenstauf aantrof ben ik daar gestopt en koos ik er een uit.

Achteraf maar goed ook, want Nittenau stelde nog minder voor en daar naartoe zag ik de volgende dag wel mooie natuur, maar geen echte stadjes. En slapen in een gehucht zoals de voorgaande dag, daar had ik in het geheel geen zin in.

By the way heeft het dus midden in de roos en schiet met 20 punten erbij maar een paar plaatjes op in het algemene klassement. Geen idee wat er met Cohler is gebeurd, maar wel dat ie door zijn afwezigheid voorbij is gestoken door Bob, Emigrtant en Hanscke. Maar goed, de volgende en laatste ronde zijn er tripelpunten te vergaren en kan er dus nog van alles gebeuren.


Daguitslag:            Klassement:
1. By the way (Regenstauf 0,0km)  1. Bob (53p)
2. Frans54 (Burglengenfeld 11,8km) 2. Emigrant (48p)
3. Hanscke (Regensburg 13,2km)   3. Hanscke (47p)
4. Greet (Nittenau 15,3km)     4. Cohler (45p)
5. Bob (Steinberg am See 20,3km)  5. Greet (36p)
6. Emigrant (Etterzhausen 20,5km  6. Frans54 (34p)
7. Harald (Schwandorf 26,0km)   7. Sjoerd (31p)
8. Sjoerd (Amberg 45,6km)     8. By the way (29p)
9. Harald (18p)
10. Giva (5p)
11. Niklas (3p)

Het verslag komt pas maandag. Ik heb deze week al teveel gelogd en ben door m’n logquotum heen. (Daarbij moet ik dat verhaal nog verzinnen.)

Geplaatst op 2010-12-19, in Gokmatig. Markeer de permalink als favoriet. 15 reacties.

 1. Hoe moeten wij nu weten of je nog verder doorging, of dat je halt hield in Regensburg omdat dat zo’n interessante plaats is en je er nog nooit geweest was. Misschien vond je wel dat je aan een halve rustdag toe was. Misschien moest je een vriendje of vriendinnetje opzoeken in Regensburg. Misschien was er wel een interessant museum of kerk te bezichtigen.
  Afijn, laten we ervan uitgaan dat dat alles niet het geval was. Het was nog vroeg en je fietste lekker door. Dan zou ik zeggen dat je in Nittenau overnachtte, zodat je de volgende dag lekker het Bayerisch Wald kon nemen.

 2. Ik denk dat je enkele uren in Regensburg hebt doorgebracht, waar veel te zien is. Toen zul je voor het prachtige Naab-dal hebben gekozen, maar niet meer ver gereden hebben. ik gok dan ook dat je in Etterzhausen, gem. Nittendorf hebt overnacht.

 3. Ik ga er van uit dat je niet nog verder naar het oosten bent getrokken en terug lijkt me ook niet zo logisch. Blijft over noord/noordwest langs de 15 of de 8. En gezien de tijd waarop je gewoonlijk op zoek gaat naar een slaap/eet plaats en rekening houdend met wat sightseeing in Regensburg denk ik dan aan circa 1-2 uur fietsen verder.
  Laat ik eens gek doen en een beetje in noordelijke richting zoeken: Burglengenfeld

 4. Volgens mij ben je fijn naar Amberg gereden…

 5. Regenstauf, zou kunnen.
  Alles is mogelijk.
  bay the way

 6. Schwandorf, al is het maar omdat ik daar dit jaar ook geweest (want overgestapt) ben, al treinreizende naar huis.

 7. Zeitlam vind ik wel een mooie naam, maar ik gok op Steinberg am See. Regensburg is maar ongeveer 50 km, en meestal fiets je het dubbele.

 8. Ik ben nog op tijd, maar te laat, alles is al gezegd dus laat ik je gewoon in Regensburg blijven.

 9. @Bob: Met Zeitlam had je toch meer in de buurt gezeten. :-)

 10. Hee, heb ik mezelf zomaar een keer een beetje in de goede richting geredeneerd, je alleen wat te ver door laten fietsen.

 11. @Frans54: Misschien had ik daar ook wel naartoe moeten fietsen. Het ziet er wat levendiger uit dan Regenstauf en zoveel verder was het dus niet.

 12. Zo krijgt een overwinning een flauwe bijsmaak, maar het zijn uiteindelijk de punten die tellen.

 13. @Bob: Je bent er nog niet, maar het geeft wel aan dat de aanhouder wint. (Ga je binnenkort nog een paar dagen op vakantie? :-)

 14. Als je de Regen nog wat verder had gevolgd, was je bij ons uitgekomen. Flauw hoor, dat je niet even langsgekomen bent….

 15. @Natascha: Ja ik weet het. Zie mijn volgende logje.
  In dat Stadt am Hof was het overigens enorm druk. Er was een soort zaterdagmarkt en daar was geen doorkomen aan. De markt zelf stelde weinig voor. Alleen etenstentjes met aan het eind een podium. Kan ook een soort feest geweest zijn waar nog moest worden opgetreden.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: