Feb-07: Stem Smakelijk!

Sinds gisteren kan er gestemd worden op de genomineerden voor de ‘Blogparel 2010‘. Een advies: Stem niet op mijn logje! Die heb ik alleen als vulling meegestuurd. Ik heb zelf al op 1 van de andere nominaties gestemd en kan dat van harte aanraden. Stemmen is zo gepiept. Terugkijken naar de actuele stemstand is lastiger, behalve als je even hier klikt.

(Over de Blogparel zelf en mijn voordrachten logde ik al een maand eerder.)

Omhoogdatering:

Stop maar met stemmen. Het stemhok is gesloten. Trudy ging er vandoor met de publieksprijs. Van Harte Gefeliciteerd! Die prijs wordt pas op 15 maart uitgereikt tijdens het Blogbal. Bij deze wil ik een ieder (inclussief mezelf) danken die niet op mij heeft gestemd. Meedoen is immers leuker dan winnen.

Geplaatst op 2011-02-07, in Kiesmatig, Webmatig en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. 7 reacties.

 1. haha, wat een bescheidenheid(niet op jouw stemmen… ;)De beoordeling van de jury heeft pas echte waarde,maar toch is het leuk om wat stemmen te krijgen.Ik ben wat minder subtiel geweest.;)
  Hoe het ook mag aflopen, ik ga de 15e naar de uitreiking. Jij ook?
  En wat goed geregeld met die link naar de tussenstand. Ik ben een echte digibeet, dus mijn mond viel open van verbazing…

 2. @Trudy: Ik win liever niet. En dat lijkt aardig te lukken. Neem aan dat jij enige pressie op je familie en kennissen hebt uitgeoefend. :-)

 3. Hoezo pressie? Oké,ik beken. Ik heb al een nietszeggende website met weinig bezoekers. Volgens mij hebben de andere bloggers veel meer kijkcijfers. Ik zag het al helemaal gebeuren;iedereen meer dan honderd stemmen, en ik ergens onderaan met 1 stem van mijn moeder. Vandaar mijn enthousiaste geleur.
  Ik hoef ook niet te winnen, want het zegt niets over de kwaliteit van het blog, enkel hoeveel vrienden je hebt weten te strikken. Wat de jury te vertellen heeft, is pas echt van belang.
  Ik vind de blogs zeer gevarieerd, en erg leuk,volgens mij heb ik ze allemaal gelezen. ;)
  Toch leuk dat je mij opgegeven hebt, ik kwam er pas na weken achter.

 4. @Trudy; Graag gedaan. De reden was om het initiatief van Peter te steunen. Op zijn site komen ook relatief weinig bezoekers en nog minder reageerders. Op mijn site is het echt niet zoveel meer. 70% komt hier om een fotootje over te nemen. Die gaan niet reageren, en maar een enkelen van hen zullen een klein stukje lezen. Er zijn wel regelmatige reageerders, maar dat komt omdat ik bij hen reageer. En er zijn zeker mensen die hier zomaar een keer zijn blijven hangen.
  Wat dat betreft is zo’n verkiezing leuk. Ik heb dan ook geprobeerd om leuke logjes voor te dragen. Die van jouw vond ik herkenbaar en voor de hand liggen. Toch zijn er maar weinigen die over zo’n onderwerp (en op die manier) schrijven. Die van Guidje vind ik ook erg leuk. Zijn site wordt vrijwel niet bezocht, omdat hij bijna nooit bij anderen een link achterlaat. Jammer, want hij schrijft apart.
  Mack (Ontsnapt) is veel meer gelezen en van hem vind ik het leuk dat hij bezoekende vrouwen en mannen aan zijn log kan binden. Je moet eens opletten hoeveel logs er zijn met alleen mannen of alleen vrouwen als reageerders. Lijkt wat op die ouderwetse verjaardagen, waar de mannen in de voorkamer zitten en de vrouwen in de achterkamer.

 5. Dat is inderdaad zo leuk van dit initiatief. We zijn allemaal amateurtjes die het leuk vinden om te schrijven, maar ook leuk vinden om gelezen te worden. Op deze manier maak je de cirkel veel groter.
  Ik ga eens even neuzen bij jouw aanraders.Ik lees graag andere stijlen.
  Maar nogmaals, jij hebt toch een vast publiek volgens mij. En veel meer reageerders.

 6. Bij mij reageren denk ik evenveel mannen als vrouwen. En je weet voor mij hoeft dit niet…

 7. @Sjoerd: Ik ben tegen doorgeefstokjes en schrijfopdrachten als WOW en weet ik niet wat. Van de Dutch Bloggies moet ik ook al jaren niets hebben, maar voor Peter z’n Blogparel maak ik graag een uitzondering. En vooral om de reden dat je de kans krijgt om andere -mider bekende- bloggers wat in het zonnetje te zetten.
  Ik heb even geteld en naar mijn indruk reageren er iets meer mannen bij je. Het zijn wel hoofdzakelijk mensen met een eigen log, wat ik hierboven al opmerkte. Je hebt net als ik wat last van inteelt. :-)

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: