Mrt-30: Geen Bericht => Goed Bericht

Op dit moment lukt het bloggen niet zo. Heeft te maken met het mooie weer, waardoor ik meer op de fiets rondrij en grotere rondjes loop. En dat fietsen en lopen doe ik, omdat ik (nog) geen last van hooikoorts heb. Af en toe wel een verdwaalde nies, maar geen salvo’s die meestal rond deze tijd hun opwachting maken.

Verder wat vergaderingen, maar die houden me meestal niet van het loggen af. Daarbij of daardoor staat mijn hoofd er niet naar. Ik ben aan wat verhaaltjes begonnen en die liepen vast op; ‘heb ik de laatste tijd al teveel over gelogd’, of ‘daar mis ik nog wat informatie over en het is me teveel werk om dat bovenwater te halen.’

En er zijn ook niet veel dingen waar ik me aan erger en/of een mening over heb. Zo ga ik het wel meemaken hoe de nieuwe stadsregering er uit gaat zien. Wederom dit jaar een minimale stijging in de gemeentelijke belastingen. De landelijke belastingen vielen ook weer erg mee. En de prijzen stijgen in de ene winkel, maar zakken in de andere.

Internationaal zou ik me druk kunnen maken om Libië. Ik vraag me af of die mensen er op vooruit gaan. In Libië was het qua voorzieningen allemaal beter geregeld dan in bijvoorbeeld Egypte. Dat van die Japanse kerncentrales weten we nu ook wel. Dat wil zeggen we krijgen niet genoeg te weten, omdat er bedrijfsbelangen spelen en Japanners erg goed zijn in (ver)zwijgen. Wat dat betreft komt er uit mijn toetsenbord net zo min iets als uit al die correspondenten.

O ja, m’n laptop lazerde net van m’n bed. De spalk heeft zicht prima gehouden. Daar valt dus ook al niet over te berichten. Zal ik dit bericht ook maar niet plaatsen? Wie zit op dergelijke nonformatie te wachten? Ik niet.

Geplaatst op 2011-03-30, in Overmatig. Markeer de permalink als favoriet. 8 reacties.

 1. Gewoon FF last van een writer’s blog
  Dit stukje was prima te lezen edoch;
  Boomwortels zuigen zich vol met zog
  Dra zwelt des bloggers’ knop alsnog…
  Alvast sterkte met je hooikoorts
  Hatsjiiie!
  H.

 2. gewoon leven en laten leven, toch…

 3. 1 april?

 4. gad amirp nee djitlA :ejtnjirT@
  .reetnemirepxëeg taw roov

 5. Heel leuk om te lezen dat ik niet de enige ben die alleen maar onderwerpen weet te bedenken waar ik NIET over wil loggen! :-) Enne… Misschien toch maar eens die tafel leegruimen zodat daar de laptop op kan? Of een iPad kopen, die zijn meer voor in bed.
  En bedankt voor je foto! Mooi! Je xiet ‘m gauw terug! (die x was per ongeluk, maar ik laat ‘m staan!)

 6. Zolang je liever buiten bent dan binnen blogt is dat altijd een goed teken.

 7. Wat sneu, ik kan vandaag niet op ’n reactie kome. Volgende keer maar weer.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: