Jul-30: TGV Gokronde 2

Zoals beloofd de 2de gokronde voor de Tour, Giro en Vuelta. De eerste ronde, over wie de Tour en Vuelta zouden uitrijden was en is net als deze gokronde een soort tussenetappe. Uiteindelijk gaat het om de uitfietsers van alle 3 de grote wielerrondes. Maar omdat dat pas ergens in September bekend zal zijn, eerst nog deze tussenronde ter overbrugging.

Deze keer gaat het er om welke van de overgebleven renners van de Tour en Giro aan de start van de Vuelta zullen verschijnen. De uitslag daarvan weten we op 18 Augustus als de Vuelta begint. Nu wil ik niet helemaal tot dat moment laten gokken. Anders zou het door kranten- en andere berichten (die nog zullen verschijnen tot die tijd) wel eens geen gokken kunnen zijn. Deze gokronde sluit dan ook volgende week dinsdagavond 9 Augustus.

Tot die tijd kan hieronder via het reactievak het aantal genoemd worden. Dat aantal ligt tussen 0 en 17. Bij het juiste aantal weer 5 punten, bij 1 meer of minder 4 punten en zo aflopend tot 0. Daarbij ook 5 renners noemen die bij de Vuelta aan de start verschijnen. Per juistgegokte renner 1 punt. De renners waaruit nog te kiezen valt zijn: Contador, Dupont, Arroyo, Kreuziger, Navarro, Hernandez, Szmyd, Hoogerland, Pineau, Porte, Lang, Millar, Vanotti, Engels, Sabatini, Tosatto en Bak.

Tot en met 9 augustus konden gokken en veranderingen worden toegevoegd, waarbij het laatste goksetje per deelnemer telt.

Deze gokronde is gesloten, tot 18 augustus is het wachten op de uitslag.

Geplaatst op 2011-07-30, in Fietsen, Gokmatig. Markeer de permalink als favoriet. 6 reacties.

 1. 3 wielrenners
  Arroyo,
  Navarro,
  Hernandez
  (ik ga uit van alleen Spanjaarden, omdat het nu eenmaal de Vuelta is en zij zo gek zijn om na twee zware rondes nog een derde te doen dus vijf namen daar kom ik niet aan toe)
  (De reactie is verplaatst.)

 2. 5 wielrenners
  Contador,
  Kreuziger,
  Hernadez,
  Hoogerland en
  Engels.

 3. Deze gaan het echt maken, die doen het ervoor. De rest heeft geen schijn van kans…
  Contador, Alberto
  Dupont, Hubert
  Arroyo Duran, David
  Kreuziger, Roman
  Navarro, Daniel

 4. Voor mij zou het een ECHTE gok zijn, geen inzet van kennis waarmee je een goede inschatting kunt maken :-)
  Dus ik denk dat ik me, vanwege mijn wielrenkennisgebrek, maar beter onthoud van een gok :-) ;-)

 5. Ik houd het op 4 wielrenners:
  Hernandez
  Arroyo
  Szmyd
  Millar

 6. by the way

  Ik hou het op 4 renners
  Bak, Lars
  Lang,Sebastian
  Vanotti, Allessandro
  Hernandez, Jesus

%d bloggers liken dit: