Aug-10: Koe op A7

Ik komkommer nog wat verder met dit schrikbarende krantenbericht (met filmpje). De FIDE is voor een spoedzitting bijeen en vraagt zich met Doctorandus Polzer af: ‘Koe hoe komt en gaat gij daar?’

Dit is niet de eerste keer dat de FIDE met spoed moet zitten. Jaren terug was de nood hoog door een vrijwel onverzettelijke André (heette eigenlijk Adrie) op H6.

Vandaag 13 augustus las ik ‘Fiets op A7’. (Er werd niet bij vermeld of het een fiets met pion is.) Eerder las ik ‘Keramische Koe op A7’, ‘Betonblok op A7’ en ‘TV op A7’. A7 begint een soort dumpplek te worden.

Advertentie

Geplaatst op 2011-08-10, in Overmatig en getagd als , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 13 reacties.

 1. Hoe zij daar gekomen is kan ik ook niet verklaren. Hoe zij gaat is me wel duidelijk: Ta8 x Koea7 en weg is ze.

 2. @Frans54: Door je reaxi begreep ik dat er een nummerfoutje in het bord zat. Is dus aangepast.
  Het is natuurlijk maar de vraag of deze Koe niet de specificaties heeft als bijvoorbeeld de legendarische olifant TumTum.

 3. Fruttekoek

  Van de André was al bekend dat hij daar heel alleen kerstfeest zat te vieren.

 4. PS: Is de FIDE van zins om iets te doen tegen Bono op U2?

 5. @Fruttekoek: Net als K2 en K3 valt dat buiten hun bereik. Mario B1 moet wel oppassen.

 6. Koeien zijn langzaam verkeer, dus op de stoep ermee. Ze moeten die boer bestraffen dat die het die beesten niet heeft aangeleerd. Tenzij die koe dement is. Maar dan is die ook niet meer voor consumptie geschikt…

 7. Het is toch niet Yvonne, de Problemkuh uit Oberbayern, die aan haar boer en de slachter is ontsnapt en nu vrij rondstruint door beemd en bos? Men probeert haar nu te lokken met een lekkere jonge stier, maar als dat niet lukt wordt zij vogelvrij verklaard. Net als eertijds de beer Bruno mag zij dan worden afgeschoten. Wel verstandig van haar, naar Noord-Holland uit te wijken.

 8. Schaken kregen ze me als kind al niet geleerd maar die koe intrigeert me. Het artikel opent zich niet dus mijmer ik maar wat.
  Liep ze op de snelweg? Was ze niet op tijd gemolken? Wilde ze terug naar moeders? Een kalfwens? Wou ze van de brug afspringen?
  Of verlangde ze naa haar five minutes of fame??

 9. @Bertie: Vreemd dat ie niet opent. Net nog even getest en hier geen enkel probleem. Klopt het dat je nog Internet Explorer 7 gebruikt? (Kijk bij menu Help en dan Over Internet Explorer.)
  Zo ja, dan kan je beter Internet Explorer 8 ophalen is gratis en een stuk beter. 7 was een behoorlijke mislukking en ik ben dan ook in 1x overgestapt van versie 6 naar 8. Versie 9 bestaat inmiddels ook, maar die is niet geschikt voor je WindowsXP.

 10. Denk ik bij de titel dat we het over een koe op de snelweg hebben, blijk ik op eens bij schaken beland te zijn… ;)

 11. Xiwel, zodra mijn computer en de bestanden en programma’s nagekeken zijn, gaan we er misschien iets aan doen. Ik heb ook Firefox, maar die draait te traag, zit soms minuten te wachtn tot een site ‘klaar’ is. Hij lijkt te botsen met Avast maar ook met vorige av’s.

 12. @Bertie: Avast, AVG en Norman kan je beter dumpen voor de gratis virusscanner van Microsoft. Die doet het erg goed en is veel lichter, dwz hij belast je processor en geheugen minder. Het enige wat je nodig hebt is een legale versie van Windows. Neem aan dat je die hebt, anders heb je nog veel meer problemen.

 13. Je weet nooit hoe een koe een koning schaakmat zet.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: