Aug-08: Ja, dat mag Mart!

Speciaal voor de mensen die wel het geluid aan laten.

Geplaatst op 2012-08-08, in Overmatig, RTV-matig en getagd als , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 15 reacties.

 1. GE-WEL-DUG!
  Mag ik dat zeggen?

 2. Jij mag alles zeggen op je eigen blog…

 3. Nog even een kleine aanvulling. Bingo is waarschijnlijk de meest beoefende sport in GBR. Opeens herinnerde ik me dat ik een mooie Bingohal in Caernarfon op mijn fietstocht van 1998 had gezien met allemaal van die Corry van Gorptypes voor de deur. Met Google Streetview prik ik vrijwel in 1 x het mannetje op de juiste plek en die bingohal is er dus nog. En met mijn geheugen valt het dus nog wel mee.

 4. @Fruttekoek: Ja dat mag Fruttekoek!
  Voor alle duidelijkheid, ik heb deze niet verzonnen, maar vond hem bij dumpert en kon daar niet de werkelijke bron achterhalen.

  Ik heb ‘m trouwens speciaal geplaatst voor Bart, Petrus en Margo.

 5. Hahaha, humor van de bovenste plank!
  Een hele poos geleden had ik ook eens een blog over ‘m geschreven,
  heb ik de grootste lol van gehad tijdens het schrijven.
  Ik dacht dat de titel interview met Mart Sleets was, hahaha moet er weer om lachen.

  (sorry ff offtopic, haal maar weg als je het vervelend vindt.
  Over een kleine 2 weken is de randonneur ready, ben vandaag ff langs geweest en de kleur blauw is skitterend. Ik vroeg me af of jij al eens een blog hebt gemaakt over gps systemen voor de fietser anders wil ik er wel eens een boom (bij de boom) met je over opzetten als jij dat ook leuk vind tenminste. Ik denk er nl hard over om zoiets aan te schaffen daar ik regelmatig verkeerd rij tegenwoordig met al die verschillende aanwijs systemen door elkaar).

  mvg, FT

 6. @FT: Voor mij was ie direct zichtbaar. Je was alleen vergeten een naam in tre vullen. De vorige keer ook, waarschijnlijk cookies weggegooid.

  Met GPS heb ik erg weinig. Dwz ik heb een vreselijke Geo-tic (Zie troevallig ook mijn reaxi van 21:53) en weet het dus beter als zo’n apparaat. Tijdens m’n tochten vind ik het leuk om mis te fietsen, wat me vrijwel nooit lukt. Misschien zou ik om die reden dan toch maar… :-)

 7. Kan die man niet eens een keer met pensioen? Hij doet me denken aan Helmut Kohl, die was ook vreselijk ingenomen met zichzelf en hij was niet weg te slaan.

 8. @Bob: Sinds januari is hij pensioengerechtigd. Maar ook voor die tijd mocht hij van mij meer achter dan voor de schermen werken. Ik denk dat het probleem van Mart niet zoveel anders is als het probleem van Helmut, Muammar of Fidel. Ze omringen zich met personen die hen de hemel inprijzen. :-)

 9. Ik weet niet hoe snel ik moet zappen als die zelfingenomen kwal langskomt. Hij verpest iedere sportieve sfeer door zichzelf boven de sporters te plaatsen en verantwoording van ze te eisen. Alsof ze hem iets verschuldigd zijn! Bleh, weg met die man!

 10. Zelf denkt hij de sportieve sfeer juist te benadrukken; door zijn kennis en bijzondere benadering; beschaafd, niet van dat platte.
  Ik las van het spelletje Smeetspesten. Vind ik netzomin leuk als zijn presentatie.

 11. @Bertie: Smeets hoef je niet te pesten, dat kan ie heel goed zelf. Ik denk trouwens dat ie erg zijn best probeert te doen, maar dat dat op TV niet fris uit de verf komt. Op de radio komt ie bij minder zelfingenomen over. Een jaar terug is ie op EGO betrapt.

 12. Hahaha, leuk artikel, knap bedacht. Het is overigens een populair middeltje.

 13. Ik lees net dat Nummerdor en Schuil niet bij Mart aan tafel willen: reden onder meer: de negatieve manier waarop Mart de vriendin van Nummerdor, volleybalster Manon Flier heeft geïnterviewd.
  Bron: http://www.nu.nl/media/2881510/beachvolleyballers-willen-niet-bij-smeets-tafel.html

 14. @Trijntje: Maar ik lees daar ook dat DeMart negatief staat tegenover strandvolleyballen. Wat ik me in kan denken.

  Overigens een leuk stukje gevonden van Ranomi bij Evers. Aan het eind vraagt Evers over alle plichtplegingen en of ze nog naar Smeets moet. Waarop zij zegt; daar ben ik al geweest dus het ergste zit er op.

  Ik interpreteer dat als gevat, maar er zijn mensen die er at anders in horen. Zou trouwens een hele verfrissing zijn als zij over 4 jaar Rio Late Nite gaat presenteren. :-)

 15. Ja, klopt, van dat beachvolleybal, dat Mart daartegenover ook negatief staat: kennelijk vind je dat een punt in het voordeel van Mart. Ik heb daar niet echt een oordeel over, kijk nooit naar beachvolleybal, maar dat geldt wel voor meer sporten, of ongeveersporten.
  Ik heb wel een positieve indruk van Ranomi, als persoon.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: