Okt-28: Herfstpuzzel

Dit plaatje schoot ik gistermiddag:

Inderdaad schitterend weer net als de dag ervoor. Toen had ik bedacht een rondje door de duinen te fietsen, maar dat viel ijselijk tegen. Het mag er dan stralend uitzien, maar de temperatuur in het zonnetje gemeten kwam niet boven de 282 Kelvin. Dom dat ik geen wandschoenen bij me had. Gisteren werd het dus een rondje binnenstadwandelen, met een dikkere broek en een dikke jas aan. Langs de plek hierboven kom ik zeer regelmatig, het is m’n hoofdroute naar mijn voorkeur Chinees.

Allemaal mooi en aardig, maar met dit weer kan je beter binnen achter de PC, Tablet of weet ik niet wat zitten en wat puzzelen. Maar ja, het zonnetje schijnt alweer zo uitnodigend…

Geplaatst op 2012-10-28, in Alkmaar, Klimatig en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. 13 reacties.

 1. Leuk, die puzzel.

 2. Yes, alkmaar opgelost…

 3. Koud maar fris, een gezonde Hollandse jongen moet daar tegen kunnen :-) Hier was het vijf graden warmer ongeveer. Het zuiden hè.
  Van deze puzzels los ik er dagelijks minstens één op, de meeste voor de tiende keer. Maar Alkmaar was ik nog niet tegengekomen.

 4. Hoe doe je dat, dat je een puzzel maakt van je foto?

 5. En die 100 actuele wordpress.com bloggers? Waar haal je die vandaan? (En waarom sta ik er niet bij??)

 6. @Margo: Via home op die Jigzone-pagina een account aanmaken en dan een foto hoogladen.

 7. @Margo: Dat is een blog van wordpress zelf. Ik vond die link een keertje en je heb hem zelf aangepast door te kiezen voor de selectie Nederlands en top-posts. Dus de populairste berichten. Je kan ook rechtsboven voor de populairste blogs kiezen, maar dan krijg je steeds dezelfde.

 8. @Bertie: Ik moest je wederom uit de spambak vissen, spring daar toch niet steeds in. :-)

  JigZone bestaat al behoorlijk lang. Ik had er een ander account, maar geen idee meer hoe ik daar in moet komen. Waarschijnlijk hangt ie aan een vervallen mailadres. Via dit bericht kom je bij een lastigere puzzle uit Feb-2008.

 9. @Bertie: Mijn moeder zei altijd dat mannen niet kunnen zoeken. Ik bleek daarop een flinke uitzondering. Sterker nog ik zie die link gewoon in je linkenlijst. Ben je een man of zo? :-)

 10. Ik had Jig Zone bij de linken staan maar op de een of andere manier is het verzwonden. Waarschijnlijk ligt het te verstoffen, ergens in een spambox.

 11. Verdomd, ik zocht altijd naar Jig….
  Nee, ik ben geen man. Daar moet ik niet aan dènken.

 12. Ja, leuk die puzzel. Nog nooit gezien. Wat ik nou wel eens wil weten, wat bestel je altijd bij de Chinees? Jij lijkt me het Tjap-Tjoy type.

 13. @Mack: Bijna goed. Deze heeft een combinatiemenu met daarin tjap-tjoy. Ik gebruik dat als een kookstart en gooi er zelf nog meer groente bij. Op een gepattenteerde manier eet ik er zo 3 dagen steeds verschillend van.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: