Apr-27: Aardige Invalshoek

Hierboven 2 foto’s van hetzelfde blad, dat ik toevallig in de bieb zag staan. Zoals bekend mag zijn lees ik daar regelmatig de regionale krant. De nieuwste liggen op de leestafel en die van een paar dagen terug zijn in een kast langs de wand te vinden. Tussen de leestafel en de kastenwand zijn een 4-tal bladenpaden. Doorgaans neem ik de verste. Omdat daar iemand in de looproute stond bedacht ik een ander padje te nemen en zag in het voorbijlopen Willem-Alexander veranderen in Beatrix.

Dus liep ik een paar stappen terug om te kijken of mijn rechter ooghoek dat goed had gezien en heb meteen maar de 2 foto’s hierboven genomen. Dit trucje is al erg oud. Ik kwam er ruim 40 jaar terug voor het eerst mee in aanraking. Het leuke van deze versie is dat het blad op hoofdhoogte staat en dat beide geportretteerden recht in de lens kijken. Daarbij staan de hoofden er vrijwel op ware grootte op.

Dat blad zal er altijd wel staan, die dingen hebben een vaste plek. Nu kwam het echter mooi uit dat eerst Willem-Alexander me aankeek en volgde en dat een stap verder zijn moeder dat deed.

(Na deze lange winter zijn we dus nog steeds niet van de vorst verlost.)

Geplaatst op 2013-04-27, in Kunstmatig, Ximatig en getagd als , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 4 reacties.

  1. Nee, helaas blijft het vriezen…

  2. margoknegjes

    Ik zag het ook in de boekwinkel. Het grappige was dat ik het in eerste instantie als een mix zag. De linkerhelft was Beatrix en de rechterhelft Alex. Mooi gedaan.

  3. Ik kan me er niet goed een voorstelling van maken.

  4. @Hanscke: Je bent duidelijk geen beelddenker. :-)

    Kijk naar de schouders en je ziet dat het hetzelfde blad is. Dwz bij WA zijn ook duidelijk de schouders te zien van Princes Trix.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: