Jul-29: ‘Unieke Kinderopvang’

De foto hierboven maakt ik onlangs in de stad. Ik weet dat het in de kinderopvangbranche minder gaat door het bezuinigen van de regering. Tot voor kort zag ik dan ook vooral dure kinderbakfietsen, voorzien van breeduitgemeten reclame voor de betreffende opvang en 3 tot 6 peuters in de bak. Sommigen waren zelfs met een elektrische traponderstuening uitgevoerd.

Maar nu het slechter gaat wordt schijnbaar ook bij de kinderopvang bezuinigd. Of dit soort uk-tassen een oplossing is betwijfel ik. Op het oog was deze leeg, geen uk te zien of te horen. Maar misschien was de uk (of waren de ukken) mee de winkel in, waar deze fiets voor geparkeerd stond.

Advertentie

Geplaatst op 2013-07-29, in Rijwielmatig en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 6 reacties.

  1. Daar krijg je er geen vier in mee…

  2. @Sjoerd: Rechtop en aan elke kant 2 achter elkaar. :-)

  3. en dan die ukken maar rustig houden. zo zie ik me ze toch niet rondrijden.

  4. Een bijzonder praktische oplossing: voor het oppassen op vier babies tegelijk betaald krijgen en ze in automatisch in slaap wiegen terwijl je bespaart op de huur van een ruimte! Gewoonweg geniabel!

  5. De zijtassen zijn toch een van oudsher bekend kindervervoermiddel. Toen ik het kinderzitje was ontgroeid, heb ik heel wat keren bij mijn vader achterop de bagagedrager gezeten met mijn voeten in de zijtassen. Dat voorkwam dat ik met mijn tenen tussen de spaken raakte. Kortom, een bijzonder veilig kindervervoermiddel. Logisch dat dit in deze krappe tijden weer wordt ingezet bij kinderdagverblijven.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: