Apr-22: Volkert Graaft?

Deze ongeshopte foto maakte ik een paar weken eerder hier in de buurt:

Het lijkt er op dat Volkert meteen weer aan de slag is gegaan als natuuronderzoeker.

Advertentie

Geplaatst op 2014-04-22, in Ximatig en getagd als . Markeer de permalink als favoriet. 12 reacties.

 1. Van der Goes zal niet blij zijn met deze foto en de suggestieve header van dit blog, @Ximaar.
  Dit is geen humor meer.

  http://www.vandergoesengroot.nl/onderzoek.html

 2. Ik denk dat ze die reacties wel meer krijgen met dat Van Der G op de zijkant

 3. @Margo: Misschien zien ze het wel als extra aandacht, anders zou je het toch meteen laten herstellen?

 4. Hé Ximaar, mijn reactie verwijderd.

 5. @King Billy: Hij is alweer teruggezet. Je hebt een ander IP nummer gebruikt dan normaal en ik wilde eerst even nazoeken of er niet iemand zat te trollen.

  Overigens staat er nergens dat het humor betreft. Graaft slaat er mede op dat het autootje hier naast de algemene begraafplaats stond.

 6. Dat is toch niet de begraafplaats waar Pim ligt?

 7. Volgens mij is er een deurtje vervangen

 8. Is Volkert vrij gekomen? Dan kan hij misschien bij die Leidse pedofiel gaan wonen. Samen kunnen ze dan met één setje lijfwachten doen, dat spaart weer geld.

 9. @Emigrant: Ik had de indruk dat hij al vrij was, maar dat was een aankondiging voor 2 mei.

 10. @Sjoerd: Daar is niet echt een deur te herkennen. Zal eerder een soort paneel zijn dat vervangen is.

 11. Ximaar. mijn provider is Deutsche Telekom. Het IP.nummer. dat verschijnt is een IP nummer van het schakelstation. Deutsche Telekom wisselt regelmatig van schakelstations, dus regelmatig andere IP nrs. Volgens de strenge Duitse privacywetgeving mogen IP nrs van de computers van de zgn. ‘endusers’ niet worden getoond. Opvragen van deze nummers kan alleen met toestemming van bevoegde overheidsinstanties.

  Nog een weetje: Wordt in Duisland een website -geen blogsite- opgezet, moet een Impressum worden toegevoegd met minimaal naam, adres (geen postbus) en een telefoonnummer. Indien commercieel met KvK nummer.

  Zo heb ik het King-Billy.eu en het PVV.de (‘de’ van ‘Duitsland) domein in exclusief bezit, wilde daarmee satirische websites maken, maar met een Impressum wordt dat andere koek. Overigens zijn pogingen ondernomen door een bekend advocatenkantoor dat sluikpersonen inzette om mij het eerste domein te ontnemen, welke evenwel gestuit zijn op Europese wetgeving. Een lucratief aanbod bleef evenwel uit.

 12. @King Billy: Via deze provider had je dit jaar nog maar 2x gereageerd en beide van een ander IP-nummer. Ik zag nu dat dat bij Emigrant al net zo was. Eigenlijk was ik bang dat iemand anders zich voor jou uitgaf en heb ik alleen gezocht of er al eerder met hetzelfde IP-nummer, maar dan met een andere naam was gereageerd.

  In NL wijzigen die IP-nummers niet zo. De huidige heb ik al anderhalf jaar. Ik heb begrepen dat dat wenselijk is als je thuis een op een server een website wilt hosten. Die wens heb ik nooit gehad. Dat ik hier onder een pseudoniem blog heeft meer met toevalligheid te maken. Ik ben ooit begonnen met m’n opvallende en iets te unieke achternaam. Die heb ik ook bij wordpress, maar dan voor de stamboom. Moet hem nog compleet inrichten na het debacle van wegminlog.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: