Aug-15: Tijdelijk Onbevoegd

Dit bordje trof ik bezuiden Broekerhaven. Als ik het goed begrijp zijn onbevoegden overdag welkom tussen 07.01 en 21:59 uur.

Advertentie

Geplaatst op 2014-08-15, in Ximatig en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. 9 reacties.

 1. Dit is inderdaad erg dubbelzinnig….

 2. Ja, dan is deze plek speciaal voor de onbevoegden denk ik. Haha

 3. Ik vraag mij dan ook af wat doen die bevoegden daar dan tussen 22.00 en 07.00 uur.
  Meestal zijn dat mijn slaapuren en dat doe ik gewoon onbevoegd.
  Terwijl ik overdag gewoon bevoegd en bekwaam wil werken.

  Vriendelijke groet,

 4. En hoe bewijs je überhaupt dat je bevoegd bent? Wat is bevoegd zijn eigenlijk? Bakstenen worden bevoegd, maar verder kom ik niet ;-)

 5. @Mark: Lastige vraag. Zo ben ik onbevoegd om auto te rijden, maar die heb ik dan ook niet. Ik ben wel bevoegd om te fietsen of te lopen. Dus zou ik dan langs dat bord mogen fietsen of lopen als het dag of nacht is (letwel er staat niets over bevoegden) en er in een auto langs mogen rijden als het dag is?

 6. Het zal wel juridische indekking zijn dat ze tegen je aanwezigheid kunnen optreden gedurende de nachtelijke uren, tenzij je daar wat te zoeken hebt (bevoegdheid) mag je je daar in de late avonduren en s’nachts niet bevinden..

 7. @Dhyan: Ik zou alleen verboden toegang op zo’n bord zetten als er een tijdsaanduiding op staat. Volgens mij zijn onbevoegden namelijk nooit welkom en zaait die toevoeging onnodige verwarring. Als ik er al van slag van raak hoe moet het dan niet zijn met de Westfriezen die er omheen wonen? ;-)

 8. Zoals gezegd is het juridische terminologie, niet dat ik daar nou zo gelukkig mee ben. Maar je mag je daar tussen 22.00. en 07.00 uur alleen bevinden wanneer je bevoegd bent daar te zijn, bijvoorbeeld een jachtopziener, of een groep met een taakstraf die daar op die tijden papier mogen komen prikken.

 9. Hahaha! Heerlijk.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: