Sep-02: Het lijkt er niet op

Een paar weken terug fietste ik door Koedijk en zag daar een viertal hobby-schilders staan. Eerst fietste ik nog even voorbij, maar 100 meter verder bedacht ik terug te gaan voor deze foto. Ik was wel benieuwd hoe de TL-buiswisselaar vereeuwigd zou worden.

Wat in de titel staat zei ik tegen deze schilderes. Ze moest er wel om lachen en gaf aan dat ze het kanaal in noordelijke richting (naar rechts op de foto) wilde vastleggen. Het was een groepje uit Zuid-Holland en zelf woont ze in Gouda. Die kwam hier dus niet voor de kaasmarkt.

Advertentie

Geplaatst op 2014-09-02, in Alkmaar, Kunstmatig, Ximatig en getagd als , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 19 reacties.

 1. Dat moet ook niet altijd. Het is geen selfie.

 2. Enfin, beter dan vanuit het dakraam van het mooie weer genieten.

 3. Ik heb net de foto van wat tekst voorzien. Gisteravond merkte ik dat mijn hoofd daar niet zo naar stond.

  @Knutselsmurf: Klopt.

  @King Billy: Ze genoten van het prachtige buitenschilderweer.

 4. Ze had in ieder geval mooi weer.

 5. Nee, geen Goudse voor de markt ;) Maakt niets uit wat ze schildert, ze heeft een fijne hobby.

 6. Dat mag je natuurlijk nooit zeggen tegen een schilder die nog aan zijn doek werkt. Ten eerste is hij/zij er nog mee bezig, en ten tweede hoeft het helemaal niet te lijken.

 7. @Margo: Als iemand de verkeerde kant op fietst, dan zeg ik het ook op tijd, onder het motto: ‘beter ten halve gekeerd..’ ;-)

 8. Tuurlijk moet het lijken. Als het niet lijkt kun je net zo goed thuis gaan schilderen.

 9. De deuren en zo.

 10. Voortaan reageer ik liever met mijn eigen naam, kijken of het lukt.

 11. @Bertie: Bij je eigen naam gebruik je een mailadres die je bij gravatar hebt aangemeld. Dus als mensen daar op klikken lopen ze dood bij gravatar. Bij Bittytje klikken mensen direct door naar je weblog, ik vind dat wel zo handig, MIsschien is dat wel te veranderen, maar mij lukte het destijds niet en gebruik ik een onzin mailadres dat bij gravatar onbekend is.

 12. Je bent wel héél erg direct, (kunst)schilder je zelf ook Ximaar?

 13. Gadverdamme, waarom maken ze het zo lastig. Het was al vervelend genoeg dat ik een nieuw account moest aanmaken. Niettemin bedankt voor de informatie

 14. @Bertie: Gravatar is net zo onfris als Facebook en valt wat mij betreft onder Jehova-software. Je kan er wel bij, maar je komt er vrijwel niet meer van af. Gravatar is van WordPress en zij kunnen net als Facebook met haar Like-knoppen nagaan wat je surfgedrag is ook op websites die niet van hen zijn. Om het ‘normaal’ te krijgen moet je bij WordPress en Gravatar uitloggen en dan onder een reactie een nieuw (onbestaand) mailadres gebruiken dat niet bekend is bij WordPress of Gravatar. Een andere manier lukte mij niet.

 15. Nooit geweten, ik dacht Gravatar een extraatje was van WP.
  Ik snap nu wat je bedoelt met doodlopen op Gravatar maar kl… blijft het.

 16. Ja en dat gezeik dat je iedere keer alle gegevens bij ieder blog, bij iedere reactie opnieuw moet invullen. Ik denk dat ik mij ook maar eens ontdoe van Gravatar.
  Hoe weet jij trouwens of iemand de verkeerde kant op fietst? ;-)

 17. @Margo: Ik heb niet voor niets een topotic en kan dus moeiteloos zien of iemand de verkeerde kant op fietst.

 18. Wil je ajb de precieze definitie geven van ‘topotic’ ?

 19. Topografische tic, zie ook helemaal linksboven. Ik verzamel landkaarten en plattegronden, maar hoef ze vrijwel nooit te raadplegen.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: