Geplaatst op 2016-01-27, in Alkmaar, Fietsen, Overmatig, Regiomatig en getagd als , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. Ik moet zeggen dat we hier niet zoveel last hebben van tractoren. En mocht er eens eentje voor me rijden passen we ons wel aan.

  2. Ik heb er zonet nog een foto bijgeplakt. Deze nieuwe New Holland stond langs de Kennemersingel voor een rioolreparatie. Inmiddels heet het overkoelende bedrijf CNH (Case en New Holland) dat gevestigd is in Nederland (voor de belastinge) en een hoofdkantoor heeft in London. De grootste aandeelhouder zit in Italië. Uiteindelijk is dit een fusie met niet alleen Case, New Holland en Ford, maar ook Fiat, Ivevo en IH (International Harvester) en bijvoorbeeld Steyr, David Brown, McCormick en Farmall.

    In Alkmaar zit een Case tractorverkoper en wel op de Berverkoog. Lekker onhandig aangezien dat bedrijventerrein met een tractor alleen te berijken is door het centrum van Oudorp of van van Sint Pancras. Ze mogen geen gebruikmaken van de N508. Voor hen zal de nieuwe Mandelabrug een verbetering zijn richting Heerhugowaard.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: