Geplaatst op 2016-08-26, in Overmatig en getagd als , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 6 reacties.

  1. Een mooie historische serie, alle de kangoo hoort er niet in thuis…

  2. Een week terug, ongeveer, stond er een artikel in het NHD over die rode kampeerwagen, het ging meer over de eigenaren. Die tekst op de zijkant is een soort grap. Die man heeft die auto helemaal gerestaureerd. De eigenaar van die kangoo kan nog weleens in de problemen komen als hij zijn kentekenbewijs niet heeft aangepast.

  3. @Bytheway: Dat las ik. De foto’s die ik van dat ding maakte zijn van eind-maart. Een jaar eerder heb ik eens met die man gesproken toen stond ie er bij om in te pakken voor vertrek. Later bedacht ik er dus maar wat foto’s van te maken. Hij is niet zo oud, maar wel fraai onderhouden.

    Bij die grasmat-uitvoering staat bij het RDW geen kleur aangegeven. Bij de andere auto’s is dat wel het geval.

  4. @Sjoerd: Qua ouderdom niet, maar het is wel een opvallende uitvoering. ;-)

  5. Zo’n mooi bijna exotisch karretje heb ik helaas nooit gereden; lijkt me het ideale model om een campertje van te maken. Wel ooit een Renaultje vier gereden maar dat levert me toch geen blogmateriaal op.

  6. 2 foto’s toegevoegd van een Crêpestafette met fraaie achterdeurtjes, die ik afgelopen week (jun-2018) in Alkmaar trof.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: