Okt-22: ‘Amsterdamse Tegeltjes’

Een paar maanden terug zag ik aan de Limmerhoek (het oostelijke stukje van de Laat) een flinke verzameling tegeltjes. En omdat ik iets met tegeltjes heb, gingen ook deze op de foto. Het leek een soort etalage, maar het is niet meer dan een klein raam van een woonkamer. Met voor het raam een tafel met daarop deze uitgestalde tegeltjes. Het meeste had een standaardafmeting, maar er liggen ook kleinere bij met achterop een magneetje voor op de koelkast.

Punt is wel dat er ‘Amsterdam’ op staat en wij hier in Alkmaar toch ook de Achterdam met bijbehorende ZZP-sters hebben. Het zal voor de touristen zijn, maar vandaag (een paar maanden later) ligt het er nog altijd ongeprijst bij en enige winkeldeur is niet te bekennen. Het is ook maar de vraag of touristen dit weten te vinden. En nu de kaasmarkt met winterslaap is zal ook die stroom aardig opdrogen.

Advertentie

Geplaatst op 2016-10-22, in Alkmaar, Shopmatig, Ximatig en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. 4 reacties.

  1. Leuk

    Vrolijke groet,

  2. Daar hoef ik thuis ook niet mee aan te komen.

  3. Misschien tè naughty?

  4. @Sjoerd: Toch heb ik hier zo’n setje met de Griekse versie. Daar zijn er nog flink wat van meegenomen van Griekse vakanties. M’n ouders konden er 30 jaar geleden wel om lachen.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: