Sep-04: Tegenbezoek

Een paar maanden terug bezocht ik Utrecht en vandaag zag ik een delegatie Utrechters Alkmaar bezoeken:

Hier ietsje ingezoomed:

Die zullen (zonder hun zuster (die op de foto bij de geluidsman te zien is)) ook wel de Klim naar de Hemel maken, de kermisattractie die t/m 8 oktober blijft staan.

Mijn aandacht werd overigens getrokken door de cameraman. Die stond er met een grote camera in een moeilijke houding. Toen ik keek waar hij mee bezig was, zag ik pas de BU‘ers voorbij kuieren.

Advertentie

Geplaatst op 2018-09-04, in Alkmaar, RTV-matig en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 10 reacties.

 1. Lucky shot! Ik volg deze bromberen op hun wandelingen door diverse steden.

  Wat betreft de Klim naar de Hemel. Ik geef toe dat ik gesputterd heb over de lelijke steigers en ze zijn nog steeds niet mooi, maar toen ik hoorde van het liftje dat je een eind op weg helpt bij deze klim heb ik mijn bezwaren laten varen. Toen ik ook nog eens mooie foto’s van de stad zag, was ik om.
  Het moet gezegd dat je een prachtig uitzicht hebt over Alkmaar en Omstreken. Ik had geluk dat het heel helder was en kon tot Amsterdam kijken.
  En om Het Laatste Oordeel van dichtbij te zien zonder daarbij duizelig te worden is de tocht met het liftje zeker waard.

 2. Altijd aardig, bezoekers tegenkomen die je kent. ☻

 3. Ik ken ze niet, en ervaar dat ook niet als een gemis…

 4. BU-ers?
  Jij bent de enige waar ik nog probleemloos kan reageren. Bij alle andere WP sites moet ik met mijn WP account inloggen, een hoop gedoe steeds weer omdat mijn gegevens niet blijven staan. Leg eens uit hoe je dat gefixt heng aub?

 5. @Margo: Als je de muis er boven hou verschijnt ‘Bekende Utrechters’. Maar met een wrijfplank werkt dat volgens mij niet.

  Hier hoef je geen mailadres in te vullen, die verplichting heb ik uitgeschakeld. Als je wel een mailadres invult dat bekend is bij WordPress/Gravatar, dan gaat ie om je account zeuren. Gewoon een nepadres bedenken voor die andere weblogs.

 6. Zoveel volk en dan er langs lopen of er niks is. Knap. Kijk graag naar dat programma.

 7. @Villa S: De drukte viel dinsdag om 12 uur erg mee. Ik zag trouwens nog wel veel touristen in de stad, maar de echte drukte is vooral op vrijdagen als er kaasmarkt is. Zelf heb ik ook de meeste afleveringen bekeken en vind het brompotten, waar ze alle 3 in uitblinken, doorgaans erg vermakelijk.

 8. @Ferrara: Ik heb nog een berg foto’s voor een vervolgblog over de Grote Kerk. Eerdaags toch maar eens uitzoeken.

 9. Wrjfplank! :-D
  Bedank ik ga het eens proberen!

 10. Leuk..

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: