Jun-21: Pop-Up T-Fords

Soms bezoek ik een festiviteit en doemen er plots wat oldtimers op. Echt bewust zoiets bezoeken doe ik eigenlijk nooit. Het komt ook voor dat er zomaar een fraaie oude auto voorbij rijdt. Maar een paar weken geleden werden ze bijna voor m’n deur gezet. Twee Britse T-Fordjes op maar een paar honderd meter van m’n huis, stonden zomaar langs de Kennemersingel geparkeerd.

Dan is het niet verwonderlijk dat ik daar (bij prachtig weer) wat foto’s van maak. Daar heb ik wat eerdere foto’s van A- en T-Fords aan toegevoegd. Ze staan inmiddels op deze fotopagina. Een paar daarvan heb ik al eerder op dit blog geplaatst. Ford maakte ook tractors, die ik al eerder op een tractor-pagina heb gezet.

Advertentie

Geplaatst op 2019-06-21, in Alkmaar, Regiomatig en getagd als , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 4 reacties.

  1. Ik blijf het mooie auto’s vinden… Ik ziet het liefste auto’s die gewoon gebruikt worden. Maar noem een klassieker ouder dan 25 jaar.

  2. Leuke serie. Is het heel erg dat ik dacht aan De olieman die een Fordje heeft opgedaan?

  3. @Sjoerd: Voor het woord oldtimer vind ik dat ze minstens 50 jaar of ouder moeten zijn. Om een fote te plaatsen hangt het bij mij erg af van het aantal foto’s dat ik heb. Om die reden vielen die uit 1950 en 54 af. Die Britse auto’s hadden geen materiaal dat ze meededen aan een speciale tour en ze stonden er zeker niet tentoongesteld. Ik heb dus geen idee waarom ze op die plek stonden en het zou kunnen zijn dat ze er mee op vakantie zijn. Die in Schoorl wordt ook nog gebruikt om gewoon mee rond te rijden. Die stond daar in een kleine file toen ik ‘m op de fotol heb gezet.

  4. @Ferrara: Natuurlijk niet. Ik heb niet eens een rijbewijs en rij ook liever niet mee in een auto.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: