Aug-20: Slagschip der Woestijn


De bovenstaande Honda Goldwing heeft een flink stukje afgelegd. Is het toeval dat ie hier beland is of is Alkmaar een ‘top-bestemming’ voor hun emmerlijst?

De oprijdenden zullen het hier wel koud vinden. In Kuwait is het overdag rond de 50 graden in schaduw en boven de 30 graden in de nacht. Een plek waar je alleen kunt wonen met een flink airco. Ik moet er niet aan denken om daar te moeten wonen. Zullen zij er ook zo over denken bij thuiskomst?

Advertentie

Geplaatst op 2019-08-20, in Alkmaar en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. 9 reacties.

  1. Allemachtig wat een slagschip inderdaad. Die is flink groot, bijna een auto!

  2. Volgens mij zit daar ook verwarming op…

  3. Grappig deze stond gisterenmiddag voor de HEMA in Nijmegen. Er waren veel mensen die met deze motor op de foto wilden. Zelf heb ik geen foto gemaakt van deze motor. Maar het was wel een opvallende verschijning in zijn parelmoerwitte kleur, de twee verchroomde schepjes achterop en zijn Arabische kentekenplaat.

  4. Ik moet zeggen ook want het blog is van gisteren zie ik of zou het een invasie zijn. Het is wel exact dezelfde motor maar van het nummer op de kentekenplaat ben ik niet helemaal zeker.

  5. @Dhyan: Hij was hier de 15de. Soms laat ik foto’s nog veel langer in de wacht, afhankelijk of ik eerst over iets anders wil bloggen. Zal wel dezelfde motor zijn. Hier viel ie bij de kerk onder de bomen en tussen de vele fietsen niet op. Pas toen iemand me een foto zag maken, begon die ook te kijken en had toen nog niet het Koeweitse kenteken in de gaten.

  6. Goed gezien dat is idd een eind weg. Wel een mooi ding om een wereldreis mee te maken.

  7. Ik vind die motor mooi van lelijkheid, gauw terug rijden en onder het zand stoppen.
    Wordt wel een groot gat voor dat slagschip.

  8. Hoe zou hij hierheen gekomen zijn? Gezellig door Irak en Kurdistan of Syrië, of door Jordanië, Israël en verder met de boot, of meteen maar met de boot?

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: