Sep-18: E-Schaatsen

Een tijdje geleden kwam ik deze dingen in de binnenstad tegen:

Ze heten Segway Drift en gaan maximaal 12km/h. Volgens Segway is dat 3x zo snel als lopen. Zelf loop ik 6 km/h. Dus het is eerder 2x zo snel. Maar ja, je moet als e-bedrijf iets doen om de bewegingsarmoede te bevorderen.

Als je een e-bike ziet als trapondersteuning voor mensen met een slechte conditie, dan zou je dit kunnen zien als loopondersteuning. Met gewone rolschaatsen of skeelers kom je een stuk sneller vooruit, met als voordeel dat je ze niet hoeft op te laden.

Zag er wat stuntelig uit, maar dat zal in de loop der tijd wel wat verbeteren. Heb ze trouwens daarna niet meer gezien. Wat leuker was dat de balanceerder mij herkende. Ik had ooit z’n kast bij een lucht-aanbieding gekocht.

Advertentie

Geplaatst op 2019-09-18, in Alkmaar, Rijwielmatig en getagd als , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 4 reacties.

  1. lijkt me niet echt handig. Ik zie alleen maar filmpjes waarin ze stuntelen met die dingen.

  2. @Sjoerd: Of uitpakken (ontdozen). Kon geen ook goed filmpje vinden om naartoe te linken. Het zijn vooral hebbedingetjes.

  3. Beachten Sie dass dieses Produkt nicht zugelassen ist auf öffentlichen Straßen in Deutschland. Wat jammer. Ik had ze bijna gekocht.

  4. @Bob: Zo ver ik weet valt het in NL onder speelgoed als de snelheid beperkt is tot 12km/h. Volgens mij is dan wel de positie op het trottoir. Maar daar ben ik niet zeker van. Zal ook niet gecontroleerd worden neem ik aan.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: