Nov-13: Een Vreemde Eend

Een paar dagen geleden was het lekker wandelweer en besloot ik door te lopen tot hartje Limmen. In Heiloo had ik geen zin in de drukke weg langs het spoor en nam daarom een weggetje parallel daaraan. Daar viel me deze ‘vreemde Eend’ op:

Er zijn speciale Sahara Eenden gemaakt, die eveneens het reservewiel verzonken in de motorkap hadden. Alleen zijn die eenden 25 jaar ouder dan deze. Ik heb me een slag in de rondte gezocht, maar kon deze uitvoering nergens vinden. Uniek is ie dus zeker, maar ik vermoed dat deze (of een vorige eigenaar) dat wiel er zelf zo op/in heeft aangebracht. Oud is ie niet, maar vanwege deze speciale uitvoering staat ie nu wel (helemaal onderaan) op m’n Citroën-Eenden-pagina.

Advertentie

Geplaatst op 2019-11-13, in Overmatig, Regiomatig en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 6 reacties.

  1. Het is zeker een vreemde eend in de bijt.

  2. Inmiddels heb ik er nog 2 gevonden, maar die reservewielen liggen minder verzonken. Het betreft besteleenden (kastenente). 1 die even op e-bay heeft gestaan en een andere die de rally Hamburg-Sghanghai reed.

  3. Ik heb helemaal niets met auto’s maar deze vind ik geweldig! Wat bijzonder dat wiel zo aan de voorkant verzonken.

  4. @Nicole: Ik heb niet eens een rijbewijs en plaats alleen aparte auto’s op leeftijd. Aan Eenden was ik niet echt begonnen, daar zijn er nog teveel van. Totdat iemand er zo’n aparte uitvoering van maakt.

  5. Arnoud Hugo

    Nooit geweten dat er eentje met vierwiel aandrijving bestond en twee motoren.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: