Sep-18: Het Zuckerberg-Complot

Met Corona (Covid-19) zijn de meeste complotpijlen gericht op Bill Gates en 5G. G staat dan voor de eerste letter van Gates en 5 is het aantal unieke letters in de naam Gates. Waterdicht bewijs zou je denken. Maar is dat wel waar? Misschien heeft Zuckerberg 5G bedacht om zo Bill Gates in een kwaad daglicht te zetten.

Hoedanook Zuckerberg is een stuk jonger dan Gates. Gates zit net in de risicogroep. Zuckerberg nog lang niet. Zuckerberg heeft Facebook opgezet om zo de jongeren tegen de ouderen op te zetten en je kan er prima onwaarheden en halve waarheden mee verspreiden. Zuckerberg komt niet snugger over, maar is het wel. Anders had ie nooit dat Facebook-imperium op kunnen bouwen. Dat ie zo duf en verbaasd over komt is in zijn voordeel en maakt hem minder verdacht. Sterker nog de verdenking op Gates is vele malen hoger dan op Zuckerberg.

Zuckerberg is dus bijzonder slim. Hij weet ook dat de aarde het niet volhoudt qua milieu, grondstoffen en bijvoorbeeld zeespiegelhoogte. Hij weet eveneens dat je dat niet op ga lossen met een warmtepomp of een auto op zonnestroom. Nee, de bevolking moet dusdanig krimpen dat de aarde het weer kan behappen. Dus vond ie Facebook uit om mensen te kunnen sturen en liet ie een kennis in China een virus bedenken dat vooral ouderen treft. En laten we wel zijn die hebben er voor gezorgd dat de aarde het qua CO2, PFAF en wat al niet, niet vol gaat houden.

Aanvankelijk verspreide dat virus zichzelf, maar toen dat begon te haperen heeft ie studenten ingezet. Niet dat die dat zelf door hebben. Dat gebeurt middels subliminale boodschappen.

En natuurlijk is dit waar, omdat ik het niet op Facebook heb gelezen.

Advertentie

Geplaatst op 2020-09-18, in Overmatig, Webmatig en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. 9 reacties.

 1. Ik geef je het voordeel van de twijfel. Maar volgens mij is er ook nog een andere speler op de markt, Applelonia in China

 2. Volgens mij komen Zuckerberg en Gates van dezelfde Nerdsfokkerij en verspreiden ze samen het virus.

 3. Ik houd het op wraak van de Jeti.
  Hij heeft straks geen leefruimte meer..
  😆

 4. wat zegt Trump er van?

 5. @Dhyan: Die heeft er geen idee van en vind Zuckerberg een hele aardige Amerikaan. Volgens Trump zijn het de Chinezen die wereldoverheersing willen.

 6. @Ferrara: Opgefokte nerds zijn het zeker. ;-)

 7. Ik vind het zo apart al die complot theorieën…. En ook wel zorgwekkend omdat veel mensen er helemaal in mee gaan.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: