Dec-13: Zwerftoilet

Dit toiletsetje met duowasbak staat inmiddels anderhalve maand in De Hout tegenover de poort van de Algemene Begraafplaats:

Zo ver ik weet is ie geplaatst toen de Westerweg van een nieuwe asfaltlaag werd voorzien. Maar dat werk is alweer weken geleden afgerond en het setje staat er nog steeds. Dus bedacht ik maar eens te kijken of de WC-deur open kon. Een slot hing er niet op en van binnen zag het er redelijk netjes uit. De wasbak heb ik niet getest.

Opvallend dat dat spul zo netjes en ongeschonden blijft staan en ook opvallend dat het niet word opgehaald. Temeer omdat Stadswerk072 weer druk bezig is geweest met het afsluiten van de prullebakken. Inmiddels een jaarlijks ritueel dat al eind-November begint.

Ze willen daarmee voorkomen dat deze bakken uit elkaar knallen door vuurwerk. Vuurwerk heb ik hier overigens ook al een dikke maand niet meer gehoord. Daarvoor wel. Een paar zware knallen en dat leverde 2 kapotte prullebakken op, zoals deze hiernaast.

De prullebakknalbrigade heeft simpelweg haar knalperiode aangepast en zullen vast ook iets bewaren voor na Februari als de bakken weer geopend worden. Opvallend is dat de 2 gesneuvelde bakken van een nieuwer type zijn. Deze zwarte dingen zien er steviger uit dan het groene en foeilelijke helaholaspul. Maar deze nieuwe kunnen blijkbaar ook nergens tegen.

Advertentie

Geplaatst op 2020-12-13, in Alkmaar, Milieumatig en getagd als , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. en dat zwerftoilet en de duowasbak is ook aanstootgevend lelijk, ik wil hiermee niemand op een idee brengen

  2. Wat een prullen, die bakken. Verbaast me dat ze dat toilet nog niet hebben opgeblazen…

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: