Sep-15: PeukenPaneel

Langs de Geestersingel staat sinds enkele weken het bovenstaande ‘kunstwerk’. Klik er op voor het volledige paneel. Is opgebouw uit zwerfafval-peuken, of beter de filters, waar plastic in zit en die vrijwel niet vergaan. Dergelijke troep is slecht op te ruimen. Vaak spoelen ze richting straatkolk en zorgen ze voor verstoppingen.

Roken vind ik waardeloos. Als je rookt, doe het dan zonder filters. En als je al filters wilt gebruiken, doe die aan de goede kant. Dus niet tussen de lippen. Jij wilde toch roken? Nee, filters horen aan het uiteinde zodat omstanders er wat aan hebben.

 

Advertentie

Geplaatst op 2021-09-15, in Alkmaar, Kunstmatig, Milieumatig en getagd als , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 5 reacties.

  1. Nooit gerookt zeker… Ik ben al een eeuwigheid geleden gestopt met roken, maar heb wel nog begrip voor rokers die verslaafd zijn aan een peuk.

  2. Zinloze bezigheid roken. Vroeger in mijn prille jeugd wel stiekem gerookt, maar vond het helemaal niks. Kan heb überhaupt slecht tegen sigaretten rook.

  3. De issue is dat peuken overal neersmijten invloed heeft op het milieu Sjoerd en bytheway.

  4. Kitty Kilian

    ;-)

  5. Goh, wat ziet dat er er verrassend leuk uit zeg. En dat van peuken! Dat had ik niet verwacht.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: