Sep-21: Pop-Up Bouwmarkt

Bij het bovenstaande beeld dacht ik meteen: ‘De Bouwmarkt komt naar u toe deze zomer’.

Verderop stond een zaagtafel, met iemand in werkkleding. Hij vertelde me dat ze al langer dit soort containers met zijdeuren gebruikten bij grotere klussen. Die grotere klus zag ik pas om de hoek. Daar werd een hele serie huurwoningen voorzien van isolatie:

Advertentie

Geplaatst op 2021-09-21, in Alkmaar, Milieumatig en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 3 reacties.

  1. Bouwketen had je alijd al. Daar waarin bouwvakkers hun pauze hielden en shaggies rookten. Bij veel bouwaktiviteiten lagen de bouwmaterialen gewoon onbeschermd in de openlucht zoals bijvoorbeeld trottoir tegels. Die tegels werden ook wel eens vertransporteerd door onbevoegden. De enige bescherming van het bouwmateriaal waren de relatief zeer strenge straffen door de rechters die het jatten van bouwmateriaa vanaf openbaar terrein erg laf vonden. Het blijkt echter niet voldoende te zijn om mensen aan te spreken op hun moed, Er blijkt een container voor nodig.om de maatschappelijke schade te beperken. Tel uit je winst.

  2. Ik vind ze wel handig. Je houdt op deze wijze in ieder geval je materialen droog om te verwerken.

  3. Wat slim zeg. Zo hebben ze alles goed bij de hand, en kunnen ze vast beter doorwerken.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: