Mrt-03: Ukraïne & Barrett

Zit ik schaatsen te kijken en dan zie ik dat de Nederlandse ploeg gesponsord wordt door Holland en Barrett:

Was dat niet 1 van de ondernemingen die we zouden boycotten, omdat de eigenaar -ene Mikhail Fridman- een vrindje is van Putin?

Opvallend was dat vooral de Poolse en Noorse schaatsers (m/v) met een armband rondreden in de kleuren van de Ukraïnse vlag. Nederland deed dat aanvankelijk niet, maar later weer wel een beetje:

Idd bij de 500m schaatste Michelle de Jong zonder en bij de 1000m met zo’n armband. Waarschijnlijk van een Poolse geleend. Blijft wel als een Ukraïnse vlag op een strontschuit van Holland en Barret.

Nu valt dat laatste misschien ook mee aangezien oligarch Fridman (geboren in de Ukraïne en in bezit van een Russisch en Israelisch paspoort) gisteravond terugtrad uit het bestuur van Letter One, het bedrijf dat eigenaar is van Holland & Barrett. Dat deed ie nadat hij door de EU op een sanctielijst was gezet.

Advertentie

Geplaatst op 2022-03-03, in RTV-matig, Shopmatig en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. 4 reacties.

  1. Je kunt net iedereen verwijten wat Poetin nu aan het doen is.

  2. Beter dan al die reclame (dat door de frequente ongewijzigde herhaling meer weg heeft van hersenspoeling hetgeen autoritaire bewinden worden verweten te doen) op TV door je strot duwen.

  3. Ik weet niet of het rechtenvrije foto’s zijn die je hebt geplaatst, maar kijk uit met copyright. Voor je het weet heb je een claim van een paar duizend euro aan je broek van het ANP of een copyright troll. We hebben het bij Amsterdam Centraal een keer meegemaakt. Dat heeft de auteur toen afgekocht, maar toch, je wordt zomaar in de tang genomen.

  4. @Arnoud: Dit zijn schermprinten van een NOS TV-uitzending. En daar dan weer een fragment van. Circa 1/100.000ste van het totaal. Lijkt mij klein genoeg om onder het citaatrecht te vallen.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: