Jun-17: 5 Bijwerkingen

Ik heb wel eens vaker een bijwerking, maar die ga ik niet allemaal aan de grote klok hangen. Dit keer waren het er 5 en dan kan het wel eens handig zijn om er wat aandacht aan te besteden.

Zo maakte ik 4 dagen geleden een soort overzicht van kunstkoeien, die ik in de loop der jaren op de foto heb gezet. Een dikke dag later loop ik naar de winkel en zie dat er veel promotiemateriaal voor de wandel4daagse opgesteld is op het Canadaplein en rond de Grote Kerk. Daar is ook een vierkante meter gras te vinden met daarop -jawel- een kunstkoe met kunstkalfje. Die had ik nog niet. Is nu onderaan m’n blogbericht over Koeiekunst te vinden, die daarmee is bijgewerkt.

Een dikke week eerder sliep een rondtrekkende oldtimerclub in het hotel in De Hout. Loop daar dagelijks m’n rondje en net voor hun vertrek nam ik er een serie foto’s. Eén betrof een Panhard PL17. Had ik al eens in Frankrijk op de foto gezet, maar nu dus ook met een foto van de achterzijde met het aparte logo. Dus ook maar m’n verzameling Packard/Panhard-auto’s bijgewerkt waar ie nu onderaan te vinden is.

Eergisteren fietste ik door Bergen en Schoorl. Op de terugweg wilde ik in Schoorl een ijsje scoren, maar de 2 bekende ijszaakjes vierden vakantie. Ik zwalkfietste nog een beetje rond en toen viel m’n oog op de Italiaan aan de buitenrand van net centrum. Weet al jaren van het bestaan en at er nu pas voor het eerst een ijsje. Prima kwaliteit! Toen ik daar wegfietste trof ik direct om de hoek een oude bekende GMC-truck. Ken dat ding alleen van de voorkant en omdat ie nu op een andere plek stond kon ik ook een foto van de achterkant maken. Is toegevoegd aan de pagina GMC/Chevrolet.

Alweer wat eerder zag ik een oude Ford Tudor in zeer fraaie staat achter de Alkmaarse Bloemenklok geparkeerd. Ding is uit 1950 en een mooie aanvulling aan m’n Ford-pagina.

Als laatste nog een aanvulling op m’n Fiat-pagina. Niet lang geleden stond een diskjockey (schijfruiter) op de Gewelfde Stenenbrug in een oude Fiat 500, die van alle kanten glinsterde. Viel dus op. Opvallend was ook dat ie z’n materiaal afspeelde op het dak en hijzelf in de auto stond. Kan je mooi zien hoe klein dergelijke autootjes zijn.

Geplaatst op 2022-06-17, in Alkmaar, Regiomatig en getagd als , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 3 reacties.

  1. Hoeveel bijwerkingen heb je in totaal?

  2. Die schijfruiter FIAT heb ik ook ergens op mijn site staan. Stoere auto zo’n GMC.

  3. Eigenlijk wel fijn voor die Italiaanse ijssalon dat die andere twee dicht waren! Op die manier kunnen klanten hen ontdekken.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: