Nov-18: Gitaartje?

Het is alweer even geleden dat ik deze 2 foto’s maakt door het raam en de opengewerkte rolschermen van Dijkman:Door wat reflectie en kunstlicht misschien geen optimale foto’s, maar als je in de winkel gaat staan dan mis je nog meer het overzicht. Google-maps heeft een aardige optie die binnenkijken heet. Heb daar wel eens iets over geschreven. De muziekinstrumentenwinkel van Dijkman heeft daar niet aan meegedaan.

Hoeft ook niet, want zulke foto’s kan ik ook zelf maken. Idd een flinke voorrad gitaren. Het leuke is dat ik rond die tijd ook op een youtube-filmpje stuitte uit Zuid-Korea, waar een massa-productie het gitaarmaken mooi in beeld wordt gebracht:

Advertentie

Geplaatst op 2022-11-18, in Alkmaar, Kunstmatig, Shopmatig en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 5 reacties.

  1. Nu nog leren spelen, dat duurt iets langer dan maken…

  2. Prachtig om te zien. Je staat er nooit bij stil hoe arbeidsintensief het maken is.

  3. @Bertjens: Zelf vond ik het ook heel mooi in beeld gebracht hoe zoiets van begin tot eind wordt gemaakt. Wist eigenlijk niet dat ze in dat land gitaren maken. Het is voor hen geen oorspronkleijk instrument. Er staan een aantal van die flimpjes op youtube, ook 1 die veel kleinschaliger is en alles met de hand maakt

  4. Heeft Laurent dit al gezien?

  5. @Margo: Gaat ie vast vinden, heb er een twitterbeerichtje over verzonden. Daar is ie flink actief. Voor de zekerheid ook op mastodon gezet in geval ie net gemigreerd is. ;-)

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: