Feb-14: NWZ-Gedoe

Terwijl er inmiddels flink word gebouwd (er staan nu 2 torenkranen) aan het NoordWest Ziekenhuis, voert het zorgpersoneel actie. Gisteren kwam ik terug van een vergadering en hoorde een matige ‘drumband’. Keek over de singel en zag er wat wits slenteren. Dacht eerst nog even aan de KKK, maar gelukkig geen puntmuts gezien. Bedacht er even naartoe te lopen. Toen viel het kwartje (is 40 duiten of 0,11 euro). De demonstratie was eerder aangekondigd en nu liep de meute terug naar het ziekenhuis.


Heb het helaas gemist dat ze een paar rondjes Bergerhoutrotonde hebben gelopen. Rond 16 uur zet dat het autoverkeer in Alkmaar optimaal vast. Van mij mogen ze meer en vaker dit rondje in de spits lopen. Ook goed voor de beweging.

Later die avond ging ik naar een goeie kennis, die in het ziekenhuis op wat onderzoeken en uitslagen wacht. Was er een paar dagen eerder ook even aangewipt. Dat krijg je als je er vlak naast woont. Nu zat ze met zicht op het trappenhuis te bellen met haar broer. Ze hing meteen op toen ze me zag. Die broer kan natuurlijk later ook…

Op die plek zag ik ook een laken over de balustrade hangen. Een restantje van de demonstratie.

Op die afdeling hangen allemaal detailfoto’s van muziekinstrumenten. Werd er een beetje rondgeleid. Toen ik deze strijkstok zag, waar wat aan bleef hangen:

Advertentie

Geplaatst op 2023-02-14, in Alkmaar en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: