Mrt-01: Zoek de verschillen

Of eigenlijk geef aan welke van de onderste 4 voor jouw het mooiste, friste, fraaiste is qua kleuren. En geef dat even aan met de letter A, B, C od D in het reactievak.Hier nog een 2de, maar daar gaat het om de scherpte en helderheid van nr 1 t/m 4.
Natuurlijk kan je even inspecteren wat de verschillen zijn. Leuker is het als je het gewoon optisch met het blote oog bepaalt. Inzoomen is ook vrij nutteloos. Elk 4tal heeft hetzelfde aantal pixels. Als je geen verschil ziet (wat ik me goed kan voorstellen), dan is dat ook prima. Maar zet dat dan ook even in de reactie. En zet er bij welke browser je gebruikt, bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Edge. En wat voor apparaat je gebruikt; Laptop, losse monitor, iPhone, tablet etc. Zelf gebruik ik een laptop van Dell met Firefox.

Over een paar dagen geef ik aan wat de aanleiding is, wat de verschillen zijn en wat je daar aan hebt als je plaatjes in bijvoorbeeld een blogbericht gebruikt.

Zie hier het vervolg in ‘De Verschillen

Advertentie

Geplaatst op 2023-03-01, in Webmatig en getagd als , . Markeer de permalink als favoriet. 14 reacties.

 1. Voor mij is A de beste, maar dat kan aan mijn monitor liggen. Die geeft namelijk niet over het hele vlak gelijke belichting.
  Ik kijk met Firefox op een Lenovo PC en een Philips TV als monitor.

 2. A B C D, op het eerste gezicht. A= de mooiste.
  Ik vermoed dat het niets uitmaakt, ik ben ’n beetje gezichtsblind en hebt dat ook met andere onderwerpen.
  Toch gprobeerd.

 3. A vind ik de mooiste qua kleur, omdat de bloem lijkt iets voorover te buigen en je strakker aankijkt dan de andere drie. Dit komt denk ik door het donkerbruine bijna zwarte in de bovenrand onder de gele bloemblaadjes..

 4. Ik heb een pc met Phillips monitor en vind ze alle vier even mooi.

 5. Ook ik twijfel naar A.
  Ik gebruik op mijn Macbook Brave.

  Vriendelijke groet,

 6. Ik zie geen verschil. iPad die ik voor deze gelegenheid even op de helderste stand heb gezet. Maar met de nightshift aan zie ik ook geen verschil.

 7. Ik ben niet origineel. A is de mooiste. Kleur is helder en flitsend.
  Safari; ipad

 8. heb een desktop met losse monitor, gebruik firefox

 9. A vindt ik de beste qua kleur

 10. Ik zie weinig tot geen verschil. Het is net als bij de opticien waarbij twee verschillende glaasjes eigenlijk geen verschil tonen. Ik gebruik hier Safari en de iPad.

 11. In de tweede zie ik tussen 1 en 2 aan één kant en 2 en die aan de andere kant sat het rood in 1 en 2 lichter is. Verder zie ik zo 1, 2, 3 geen verschil.

 12. Ik denk dat je mijn bevinding uit je spam kunt vissen.

 13. @Vlierbloesem: Je eerdere reactie staat helemaal bovenaan. In de spam-bak of ter goedkeuringbak kon ik niets vinden.

 14. De Verschillen staan in het volgende bericht.

  De apperatuur maakte niet veel uit. In het algemeen was goed te zien dat plaatje A het beste van kleur etc was. Dat gold ook voor plaatje 1, maar maar enkele mensen hadden in de gaten dat er nog een 2de vraag was.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: