Mrt-18: Opvallende Roestbak

Sjoerd heeft iets met dingen die op zondag roesten en met auto’s. Hieronder een zaterdagse combi die ik hier op een vrijwel verlaten parkeerterrein trof:Het is een 13 jaar oude Nissan Cube van de 3de generatie. Denk niet dat ik er ooit eerder 1 van dit type heb gezien. Het hompige model vind ik al lelijk. Dat wordt nog eens versterkt door de roestkleur. Het getuigt van lef om hierin rond te rijden.

Advertentie

Geplaatst op 2023-03-18, in Alkmaar, Overmatig en getagd als , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 5 reacties.

  1. Als je niks anders hebt, ben je er blij mee. Als ie nog rijdt tenminste.

  2. @Marieclaire.: Het is daar betaald parkeren. Verwacht dus wel dat ie rijdt, anders wordt het prijzig. Aan de ramen en motorkap en dak te zien wordt ie goed onderhouden. Denk dat de roestkleur met verf is aangebracht. Dorst er niet aan te voelen uit angst voor vieze handen. ;-)

  3. Aan het kenteken te zien, is ie ongeveer even oud als onze auto. Wij vinden dit wel een leuk model. Lekker ruim en praktisch. Ook onze auto is van het zelfde merk, maar glimt nog. Dit is vast een verflaagje. Want zo egaal roesten auto’s meestal niet. 😂🍀

  4. Ik vind hem wel grappig. Jammer dat de motorkap en het dak niet meegenomen zijn.

  5. Een paar jaar geleden was het mode in de tuincentra om roestige artikelen te verkopen. Omdat et roestproces tijd kost en niet altijd egaal effect geeft, kwam er toen ook roestverf op de markt, om de tuin attributen snel een roestig uiterlijk te geven. De verf zal uit die tijd stammen. Ik zie het niet meer in de bouwmarkt en tuincentra.
    Het effect, dat je het niet wilt aanraken, is misschien wel beschermend. Die auto ziet er verder gaaf uit, in de zin van onbeschadigd. Er zullen niet veel zo rondrijden.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: