Fietsvakantiefoto’s 2009 dag 2

Eerdere foto’s | Dagverslag 07-09-2009: 0200 Landhuizen | Latere foto’s

0095 Almen – Huize de Voorst

.

0112 Lochem – Marktplein met aparte fietsenrekken

.

0123 Gelselaar

.

0130 Diepenheim – Landgoed Nijenhuis

.

0145 Delden

.

0147 Delden – Landgoed Twickel

.

0175 Losser

Eerdere foto’s | Dagverslag 07-09-2009: 0200 Landhuizen | Latere foto’s

  1. Zie je wel, buiten die drukke randstad kun je nog heel aardig wonen.

  2. @Emigrant: Leuk dat je deze fotopagina hebt gevonden. Schijnbaar stuurt wordpress ook een berichtje als ik een pagina ipv een bericht plaats. Niet dat het allemaal zo erg is, maar ik heb er gewoon mijn vingers nog niet compleet achter. Ik wil namelijk ook niet dat er onder de fotopagina’s gereageerd kan worden zodat mensen het bij het bericht doen waar al een berg reacties staan. Alleen krijg ik hier het reactieveld niet uit, dus reageer ik er nu ook maar even. Gevonden deze reacties gaan over een week verdijnen.

    Op dit moment probeer ik allerlei dingen uit. Ik kon mijn eigen fotopagina’s niet compleet plaatsen. Html-bestanden worden niet ingeladen door wordpress. Nu maak ik gewoon binnen wordpress een pagina en plak daar mijn oude html in. Ik kan daarbij kiezen voor een ruimere pagina zonder zijkolom zodat ik de foto’s of hetzelfde formaat kan laten. Op die manier lukt het dus wel en zit er weinig werk aan. Toch moet ik er veel aan wijzigen, omdat wordpress de foto’s op een andere plek zet en daardoor een iets andere naam ontstaat.

    Ik had ook steeds ruzie met het overschrijven en aanpassen van mijn html. Dat is op te lossen door mijn browser in compatibiliteitsmode te zetten. Dwz van Ineternet Explorer versie 8 maak ik een soort versie 7. Daarbinnen werkts dat automatisch aanpassen door WordPress niet meer.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: