Jul-02: De Pizzafiets

Dit fietsje hierboven trof ik enkele dagen terug hier in een etage. Ik moet dan meteen aan De Giro denken, die Italiaanse Omloop van het geld. In dit soort winkeltjes mag je verwachten dat je er in elk geval teveel voor betaald, maar het idee is leuk.

Minder vind ik het dan weer dat in de linker onderhoek van dezelfde etalage zo’n verbodsbordje prijkt. Alsof mensen maar overal hun fiets tegen het raam kwakken. Hier gaat dat lastig. Dwz de meeste fietsers weten dat het Fnidsen (ons Venetiaanse touristenstraatje) er te smal voor is en zetten ‘m netjes 20 meter verder aan de de overkant in de Wijde Glop waar ie niet in de weg staat.

Advertentie

Geplaatst op 2014-07-02, in Alkmaar, Rijwielmatig, Shopmatig en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. 7 reacties.

  1. Die wil ik hebben….

  2. Wat flauw, wel fietsen in de etalage, maar tegen de etalage mag niet!
    Heb je trouwens die bijzonder gewelfde houten fiets/wandelbrug gezien hier vlakbij waar ik nu zit?

  3. @Margo: Zijn jullie verkast naar Markt Essing? Want alleen daar kan ik een dergelijke brug vinden. Daar ben ik overigens niet geweest.

  4. Nee hoor, we reden richting Befreiungshalle toen we ‘m passeerden. Zal nog eens op de kaart lijken waar precies.

  5. Ja , je hebt gelijk, het is dichter bij Kelheim dan ik dacht.

  6. @Margo: En in Kelheim ben ik weer wel geweest om te overnachten in hun jeugdherberg. Ik volgede toen min of meer de Donau stroomopwaarts. Dat was echter zo lang terug dat het daar nog de Altmühl was die er de Donau intstroomde en tegenwoordig is dat het Main-Donau Kanal, die het laatste deel van de Altmühl heeft ingepikt. Fietspaden waren er toen nog niet in Duitsland, laat staan dat ze ook maar aan fietsbruggen dachten. Wat dat betreft heeft dat gebied een behoorlijke transformatie gehad.

  7. Dat denk ik ook, we hebben veel fietspaden en veel fietsers gezien.

Reaxi - Mailadres hoeft niet. Zie: Ximaar?! ↑↑

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: